BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Farsta

Forshagagatan 32, 1tr

  • 4 rum och kök
  • 77 kvm
  • 3.000.000 kr / Såld

Beskrivning

Varmt välkommen till denna totalrenoverade och påkostade 4a mitt i lummiga Farsta – bara 20 minuter från Söders hjärta. Suveränt bra läge alldeles intill Farsta centrum med stor shoppinggalleria, bussar och tunnelbana. Med en genomtänkt planritning som disponeras som en rymlig 4a varav 3 sovrum, presenteras här ett hem baserat på känsla, rymd och en öppen och social planlösning utöver det vanliga.

Lägenheten kännetecknas främst av sina stora fönsterpartier åt två håll, solig balkong i sydvästläge med utsikt över den lugna och grönskande innergården, högt i tak och välbevarad charm tillsammans med samtliga bekvämligheter i ett nyrenoverat och inflyttningsklart boende.

När du kliver in möts du av ett härligt ljusinsläpp från samtliga rum och en stilren inredning med genomgående moderna materialval. Samtliga renoveringar är gjorda under 2018/2019. Vardagsrummet är generöst och här erbjuds goda sällskapsytor med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Från vardagsrummet når du även den stora balkongen med gott om plats för möblering och sol stora delar av dagen.

Topprenoverat kök med ljusgråa skåpsluckor, vitt kakel och gott om ytor och förvaring tack vare köksön. Samtlig maskinpark med bland annat fullstor diskmaskin och i övrigt integrerade vitvaror. Tre sovrum i bra storlek vilka inrymmer dubbelsäng varav två har garderobslösningar som ingår. De mindre sovrummet lämpar sig väl som barnrum, arbetsrum eller gästrum efter behov.

Hallen inrymmer även den gott om förvaringsmöjlighet i garderobslösning och bra med avhängningsmöjligheter. Genomgående ekparkett och vitmålade väggar i hela lägenheten. Helkaklat badrum i ljusa färger med dusch, handfat, spegelskåp och tvättmaskin för samtlig komfort. Till lägenheten hör även ett förråd.

Lägenheten ligger mycket bra till med fem minuters promenad till Farsta centrum som erbjuder ett stort utbud av butiker, banker, apotek, restauranger och annan service såsom vårdcentral m.m. m.m. Här finns även tunnelbanan som tar dig till city på ca 20 minuter. Missa inte chansen till ett stilsäkert boende på bästa adress i Farsta – Hjärtligt välkomna på visning!

- Topprenoverad drömlägenhet med välplanerade ytor - perfekt för familjen!
- Stora fönsterpartier ger ett otroligt fint ljusinsläpp i hela lägenheten från två håll
- Rymlig balkong i sydvästläge med sol stora delar av dagen och utsikt över lugn innergård
- Tre väl tilltagna sovrum med plats för dubbelsäng och garderobslösningar som medföljer
- Helkaklat och stambytt fräscht badrum med tvättmaskin
- Renoverat kök med köksö och goda arbetsytor samt all maskinell utrustning
- Familjärt närområde med ett flertal lekplatser och grönområden
- Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd och föreningen har egna parkeringsplatser samt garage
- 5 minuters gångväg till Farsta centrum och T-bana samt goda bussförbindelser