BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solna - Råsunda

Råsundavägen 63

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • 2.900.000 kr / Såld

Beskrivning

Varmt välkomna till Råsundavägen 63!

1,5 trappor upp i huset finner ni denna nyrenoverade 30-talstvåa med genomgående planlösning. Fina originalgolv, fönsterbrädor i sten och stora ljusinsläpp ger hemmet charm. Detta är hemmet för dig med högt ställda krav på boendet.

Tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum har boendet en mycket social planlösning. Gott om plats för soffgrupp samt ytterligare möblemang i vardagsrummet. Från vardagsrummet når ni den härliga balkongen med plats för sittplatser och planteringar. Köket som är renoverat år 2017 är perfekt för dig som gillar matlagning med goda arbetsytor och mycket förvaring. Sovrummet vetter mot föreningens lugna gård och det finns plats för 180 cm bred säng samt extra förvaring. Helkaklat och fräscht badrum som renoverades år 2017. Välplanerad hall med gott om plats för avhängning. Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett källarförråd.

Välskött förening som äger marken och har många stora renoveringar bakom sig. Det finns en trevlig innergård samt tvättstuga.

Här bor ni på ett mycket omtyckte läge i Råsunda, inom ett par minuters gångavstånd når ni både T-banestation, pendeltåg, Mall of Scandinavia och Solna Centrum. Via pendeltåget når ni Odenplan på endast tre minuter och T-centralen på fem minuter. Inom promenadavstånd når ni även mysiga Råstasjön och Lötsjön.

Varmt välkomna på visning!