BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma - Stora Mossen

Lämmelgränd 11

  • 3 rum och kök
  • 71 kvm
  • Såld

Beskrivning

Nu erbjuds en möjlighet att förvärva ett toppfint och nyproducerat boende i eftertraktade Stora Mossen som kallas trädgårdsstaden som är en del av Bromma. Området kännetecknas av grönområden, villakvarter och närhet till vatten. Utmärkta kommunikationer med tunnelbana runt hörnet som snabbt tar dig in till city.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare flertalet stora fönsterpartier med generösa ljusinsläpp som tillsammans med den öppna planlösningen skapar en härligt luftig atmosfär.

Vidare finner du genomgående fina ytskikt med ett modernt sällskapskök komplett utrustat med moderna vitvaror inkl. diskmaskin. Vardagsrum är i anslutning till köket och erbjuder goda sällskapsytor samt perfekt utrymme för matplats. Det finns en stor och härlig balkong i söderläge med utsikt mot ett lummigt skogsområde. Två rogivande sovrum med flera skjutdörrsgarderober samt ett toppfräscht och helkaklat badrum med badkar, spotlights i taket, kombimaskin med avställningsyta ovan samt vägghängda skåp med bra förvaringsmöjligheter. Se mer information om tillval i bifogad dokument.

Stora Mossen erbjuder en härlig trädgårdssmiljö med grönormåden, cylelavstånd till Mälarens vatten, bra skolor, nära till flera torg och service samtidigt som Stockholms innerstad nås inom 15 min. Här finns möjligheten till skogspromenader, joggingrundor och badplatser.  Ett oslagbart boende med livskvalite´

Nyproducerad och inflyttningsklar april 2019. Lägenheten säljs på ritning och det finns således ingen möjlighet att erbjuda visningar. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Välkommen på visning!

- Nyproducerat boende i Stora Mossen, Trädgårdsstaden.
- Stor balkong i söderläge mot lummig skog.
- Grönskande stadsdel
- Optimal planlösning
- Toppfin med stora fönsterpartier
- Goda förvaringsmöjligheter
- Öppen planlösning
- Tunnelbana runt hörnet.
- 15 min från City