BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Henriksdalsberget/Nacka

Henriksdalsringen 41, 2tr

  • 3 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
  • 6452
  • 3116
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 3a på Henriksdalsberget med en härlig panoramavy över Djurgården och Saltsjön. Bostaden ligger i ett perfekt läge med direkt närhet till vatten och natur, samt kommunikationer till City. Detta är en bostad ni inte får missa.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor samt bra förvaring i form av inbyggda garderober och en stor klädkammare. Vidare in i bostaden kommer man till det öppna och ljusa vardagsrummet som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Stort vardagsrum som enkelt rymmer stor soffgrupp, tv möbler samt matsalsmöblemang. Från vardagsrummet har man en fantastisk utsikt mot Djurgården, Gröna lund och Saltsjön.

Köket är mycket välplanerat och erbjuder goda arbets- och förvaringsutrymmen. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis/ugn samt diskmaskin. Matplats för 4-6 personer intill fönstret. Bostaden har även två rymliga sovrum som enkelt får plats med större dubbelsäng och garderober. Från det ena sovrummet når man den härliga balkongen som ligger beläget i söderläge. Här får man enkelt plats med gröna växter och liten sittgrupp.

Bostaden har ett stort badrum samt en gäst-wc. Badrummet är fräscht och är utrustat med wc, badkar, två handfat med spegelskåp, handdukstork, vädringsfönster samt tvättmaskin och torktumlare.

 

- Magisk utsikt mot Djurgården, Saltsjön och Gröna Lund.

- Mycket välplanerad 3a med stora och öppna rum.

- Balkong i soligt läge mot innergården.

- Bra förvaring i form av inbyggda garderober och stor klädkammare. Vindsförråd finns i samma hus.

- Stort badrum och en gäst wc.

- Vinddsförråd i samma hus.

- När till vatten, natur och kommunikationer in till City. I närområdet finns restaurang, matbutik, kemtvätt och förskola.