BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kvarnholmen - Nacka

Tre Kronors väg 31, 3tr

  • 4 rum och kök
  • 102 kvm
  • 8.995.000 kr Utgångspris
  • 34963
  • 668
  • 21011
Värdera din bostad

Beskrivning

180 graders havsutsikt, 21 kvm kungsbalkong med bedårande havsutsikt över inloppet, Kungliga Djurgården, Gröna Lund och Stockholm City. Exklusiv och toppmodern bostad för den kräsnaste köparen. Nu finns chansen att förvärva denna unika pärla i Oscar Properties historiska projekt Bageriet!

Unik bostad i det eftertraktade Oscar Properties projektet Bageriet. En pampig bostad för dig som vill bo exklusivt med en magisk 180 graders stads- och havsutsikt! När man sett bostaden och dess fantastiska läge med den svårslagna havsutsikten från samtliga rum med fönster i tre väderstreck, så förstår man hur lyxigt man faktiskt kan bo!
Unikt boende där hela lägenheten befinner sig i den historiska knäckebrödsfabriken i projektet Bageriet. Här har Oscar Properties bevarat gamla rustika detaljer kombinerat med material av modern design.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som har goda garderobsutrymmen. Finns även därtill en riktigt rymlig klädkammare med god förvaring. Från hallen når man köket som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet är ljust med fina profilerade fönsterpartier för vackra ljusflöden. Här finns gott om plats för sällskapsmöblemang för avkoppling, umgänge och bjudningar. Enastående havsutsikt över inloppet, Kungliga Djurgården, Gröna Lund och Stockholm City. 

Special- och arkitekt ritat kök, bänk- och högskåp med släta luckor och täcksidor i mörkgrå kulör. Extra djupa bänkskivor och lågt stänkskydd av grå marmor. Diskho i rostfritt stål. Stor Köksfläkt i vitt utförande med inbyggd belysning. Blandare från Dornbracht i kromat utförande. Köksutrustningen består utav en helintegrerad kyl och frys med två högskåp bredvid, integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn med bl.a. självrengöring samt en induktionshäll. Förberett för mikrovågsugn med eluttag i högskåp. Dimbar designbelysning på både vägg och tak. Matplats i en öppen lösning med vardagsrummet som möjliggör för riktigt stora sällskap. Båtlivet kan följas från matbordet. Enastående havsutsikt över inloppet, Kungliga Djurgården, Gröna Lund och Stockholm City.

Från köket och vardagsrummet når man den terrassliknande balkongen om 21 kvm i ett högt och fritt läge längs hela fasaden mot vattnet med en fantastisk havsutsikt över inloppet, Kungliga Djurgården, Gröna Lund och Stockholm City. Balkongen nås både från master bedroom och vardagsrum/kök, dvs. 2 in- och utgångar. Här har du en rustik design med underhållsfritt kompositgolv lagt på betongplattan och svarta rejäla balkongräcken. Svårslagen utsikt med eftermiddags- och kvällssol.

Från hallen når man bostadens första badrum som är stilrent med mosaikgolv i en matt varm vit kulör, vitt kakel och delvis målade väggar samt tak i en grå kulör. Badrummet innehåller wc, handdukstork, tvättställ med handduksreling, tvättpelare i nisch samt dusch med takduschset med special ritad och rörlig glasvägg. Specialtillverkad spegel med ram i polerad krom. Dimbar tak- och väggbelysning i kromat utförande. Komfortvärmegolv med gradinställningsfunktion.

Bostadens sov avdelning når du från vardagsrummet med tre trappsteg ned med en charmig nivåskillnad mellan dessa sektioner. Denna avdelning har ett industriellt tak i olika höjdnivåer där dem bevarat det rustika taket från den historiska knäckebrödsfabriken, Bageriet. Här finns tre bra sovrum med olika karaktär, klädkammare och fönster i tre väderstreck, samt ytterligare ett rymligt badrum med wc, handfat och dusch. 

Stilrent badrum 2 med mosaikgolv i en matt varm vit kulör, vitt kakel och delvis målade väggar samt tak i en grå kulör. Badrummet innehåller wc, tvättställ, dusch med takduschset med special ritad och rörlig glasvägg. Specialtillverkad spegel med ram i polerad krom. Dimbar tak- och väggbelysning i kromat utförande. Komfortvärmegolv med gradinställningsfunktion.

Bostadens master bedroom är rymligt och lätt möblerat med fönster i två väderstreck och med en fantastisk havsutsikt över inloppet, Kungliga Djurgården, Gröna Lund och Stockholm City. Från detta sovrum har du även en liten charmig inbyggd trätrappa ut till den stora terrassliknande balkongen om 21 kvm som sträcker sig längs hela fasadväggen. Rummet har en rymlig och separat klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter.

Bostadens andra sovrum är funktionellt med en harmonisk utsikt mot Finnboda hamn, inloppet och du ser hela vägen mot inre City. Här har du också en praktisk klädkammare, plats för säng, skrivbord samt övrigt möblemang

Bostadens tredje sovrum är kanske bostadens mysigaste sovrum med sluttande tak mot fönstren. Stort och lätt möblerat med stor säng, skrivbord och byråer. Från fönsterna har du en vacker havsutsikt mot Svindersviken. 

Till bostaden hör ett externt förråd i trapphuset på ca 4 kvm som nås via entréplan.

- Exklusiv och toppmodern bostad

- Fint vitpigmenterat enstavigt ekgolv som är genomgående för hela bostaden. Vitmålade väggar

- Fantastisk stads- och havsutsikt mot inloppet, Kungliga Djurgården, Gröna Lund och Stockholm City

- Fantastisk planlösning

- Stort kök i öppen planlösning mot vardagsrummet

- Stor balkong om 21 kvm med eftermiddagssol, och kvällssol

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 4 rum och kök varav 3 sovrum. Våningsplan 3, hiss finns. Föreningen Brf Bageriet 3.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 8.995.000 kr Utgångspris. Månadsavgift 5 335 kr (Värme, Vatten, IP-TV, bredband och telefoni ingår). Andel i föreningen är 1.0765 %.

Driftskostnad

Totalt 400 kr/mån (4 800 kr/år) varav El 300 kr/mån, Försäkring 100 kr/mån.

Byggnadsår
2015-2018

Uppvärmning
Vattenburen värme via radiatorer.

Ventilation
FTX-ventilation (mekanisk från- och tilluft med värmeåtervinning) i högdelen och FX (mekanisk frånluft) i lågdelen.

Föreningen
Bostadsrättsföreningen Bageriet 3 registrerades hos Bolagsverket den 16 december 2014. Föreningen äger fastigheten Del av Nacka Sicklaön 38:19 och har byggt om (konverterat) befintliga byggnader på fastigheten för att i densamma upplåta lägenheter med bostadsrätt. Ombyggnation på Fastigheten påbörjades under Q4 2015 av Oscar Properties. Byggnaden innehåller 127 bostadslägenheter om 1-9 rok. Därtill har föreningens fastighet del i fyra st. gemensamhetsanläggningar, bland annat boendegarage, gård samt kommersiellt garage och gästparkering.

Kommande avgiftsförändringar
Framtida avgiftsförändringar är idag inte känt.

Kommande renoveringar
Inga beslut om några kommande renoveringar.

Kabel TV, internet och telefoni
Via Ownit och utgörs av ett basutbud för TV, bredbandskapacitet 100/100 Mbit/s, samt telefoni ingår i avgiften. Ownit levererar en TV-box och en router till varje lägenhet.

Gemensamhetsutrymmen
Samtliga lägenheter har ett tillhörande förråd. Postboxar inne i husets entré. Miljö- och återvinningsrum, cykelförråd, barnvagnsrum och rullstolsrum.

Garage
P-platser i intilliggande nybyggt underjordsgarage (gemensamhetsanläggning). En plats kostar 1000 kr/mån. 

Juridisk person
Juridisk person godkänns ej

Delat ägande
Föreningen godkänner delat ägande.

Ekonomi
Överlåtelseavgift betalas av köparen med 2,5% av prisbasbelopp  (1163 kr) och pantsättningsavgift  med 1% av prisbasbelopp av låntagaren (465 kr)

Pantsättningar
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Områdesbeskrivning

Mellan skärgård och innerstan och bara några minuter från Slussen växer nu en ny och spännande stadsdel fram - Kvarnholmen. Här hittar du bostäder, arbetsplatser, närservice, restauranger, förskola, skola och fantastisk natur i en historisk miljö.

Kvarnholmen ligger i Nacka Kommun och omgärdas av Saltsjön och farlederna in mot Slussen längs den norra sidan och Svindersviken på den södra och östra sidan. Den norra sidan vänder sig mot livliga och öppna Saltsjöns vatten och det är även här som sjöbussen och båttaxi angör. Det är också här du kan se de gigantiska kryssningsfartygen passera på sin väg till och från Stockholm. Den södra sidan med utsikt över Svindersviken är betydligt lugnare och bildar en sluten oas med skånsk klimatzon. I detta skyddade söderläge kommer det förutom bostäder även att skapas möjlighet för en citynära marina och gästhamn. Här kommer gäster att kunna lägga till vid en nybyggd gästhamn och här kommer du som boende på Kvarnholmen att ha möjlighet till en egen båtplats. 

Inflyttningen på halvön har pågått från 2012 och fortsätter fram till 2025 med ca 3000 bostäder och 6000 boende.

Höstterminen 2017 öppnade efterlängtade Ebba Brahe skola med klasser F-6 som har en uttalad ambition om att vara Sveriges bästa! Skolan ligger i den gamla Makaronifabriken och kommer senare att vara sammanlänkad med en nyare skolbyggnad. När skolan är helt utbyggd kommer den ha klasser upp till årskurs 9 Förskola finns också på Kvarnholmen (Alexanderskolan). För mer info: http://ebbabraheskolan.se, http://www.alexanderskolan.se/.

Bageriets egna närcentrum är fortfarande under utveckling men här finns redan nu en stor COOP butik, apotek, bageri, kemtvätt, frisör och pizzeria. Längre ner på gatan hittar du även ett gym (Puls och träning) samt flera restauranger såsom sushi och en italiensk restaurang Don Felice för att nämna några. På kajen finns otroligt populära glassbaren SNÖ. Dessutom kan du promenera, cykla eller åka bil över Svindersviksbron även kallad Kvarnholmsförbindelsen, till ICA-Maxi och Nacka Forum som bara ligger 1,5 km bort, för ytterligare utbud och service. Följer du strandpromenaden runt ön kommer du snart till Kvarnholmens stora grönområde med lekplatsen Lilla Kvarnholmen, boulebanor och lummiga skogsgläntor.

Med utsikt över Djurgården och Fjäderholmarna har du tillgång till både lummiga strövområden och öppna gräsytor. Dessutom kommer en 2,2 kilometer lång strandpromenad att sträcka sig runt hela ön, med flera intressanta stopp längs vägen, som uteserveringar och fiskeplatser.

Kommunikationsmässigt finns buss som tar ca 10 min in till Slussen, eller varför inte pendelbåtarna som tar dig in till city på ca 25 min men går även till Djurgården, Nacka strand, Gärdet samt Lidingö. Är du bilburen tar du dig till Danvikstull och Södra Länken på ett par minuter.

Från Kvarnholmens höjder har du utsikt över Stockholms hamn, Djurgården, Fjäderholmarna, Lidingö och vyer hela vägen till Vaxholm.

Varmt välkommen till vackra Kvarnholmen!

För mer information, besök gärna: www.kvarnholmen.com