BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Västgötagatan 13, VÅN7

  • 2 rum och kök
  • 47 kvm
  • Såld

Beskrivning

Välkommen till en otroligt fin och ljus lägenhet med balkong och toppläge på Södermalm högt upp bland takåsarna på våning 7! Ett attraktivt och modernt boende med ett centralt men lugnt läge på Västgötagatan invid Rosenlundsparken. Lägenheten är mycket trivsam och präglas av ett rikligt ljusinsläpp och utsikt via stora fönsterpartier i två väderstreck.

Lägenhetens hjärta med vardagsrum och kök i öppen planlösning erbjuder härliga sällskapsytor med gott om plats för både paret och singeln - en naturlig umgängesplats både i vardagen och vid festligare tillfällen. Hela lägenheten förutom badrummet genomgick en större renovering 2015. Ett komplett hem att kunna flytta in direkt i som passar både för paret och singeln med högt ställda krav och bekvämligheter!

Vardagsrummet och köket inrymmer både soffgrupp och matsalsbord för större sällskap. Köket har gott om ytor och förvaring. Här får ni samtlig maskinpark, nya luckor och beslag med stilrena detaljer och fina materialval.

Bostadens balkong i sydöstläge erbjuder förmiddagssol och från det rymliga vardagsrummet når man den stora balkongen med ett lugnt läge mot gården och en fri utsikt över söders takåsar. Möjlighet och möblera upp ordentligt tack vare den generösa ytan. Lägenheten har materialval av hög klass med genomgående massivt trägolv och ljusa färgval, ett välutrustat kök samt helkaklat badrum med vikbara duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare.

Stort rofyllt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Lägenheten har välisolerade 3-glas fönster vilket gör det otroligt tyst och lugnt. Välkomnande hall med gott och plats för avhängning samt garderobslösning. Till lägenheten hör även ett förråd.

Lägenheten är belägen på lugn återvändsgata intill Rosenlundsparken, i mysiga kvarter med närhet till pulsen! Oavsett om du lockas av Söders pulserande nöjesliv, kulturlivet kring Götgatan eller shoppingen i SOFO, finns allt du vill ha strax utanför porten. Utmärkta kommunikationer tar dig snabbt var du vill i staden. Bättre än så här kan det knappast bli för dig som drömmer om livet på Söder! Föreningen har ett eget garage. Direkt utanför porten ligger lummiga Rosenlundsparken som är ett utmärkt rekreationsområde året om.

- Ljus och trivsam 2:a med välplanerade kvadratmetrar högt upp i huset vån 7 av 8!
- Här är det lätt att trivas med lugnet och samtidigt närheten till puls och nöjen
- Trevlig balkong med sol stora delar av förmiddagen och utsikt över takåsarna
- Toppfräscha ytskikt med stilrena färg- och materialval
- Stambytt helkaklat badrum i ljusa färger med tvättmaskin och golvvärme
- Renoverat kök med gott om arbetsyta och samtliga vitvaror
- Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier från två håll med en härlig rymd och gott om sällskapsytor
- Trevlig och stabil förening med god ekonomi och välskött fastighet som har eget garage med direktaccess
- Rofyllt belägen på återvändsgata och intill lummiga Rosenlundsparken, men med puls och nöjen lättillgängligt och nära
- Goda kommunikationer med både Mariatorgets och Medborgarplatsens T-bana, Södra Station med pendeltåg samt flertalet busslinjer endast minuter bort