BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Ölandsgatan 44, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 44 kvm
  • Såld
  • 9203
  • 1667
  • 5433
Värdera din bostad

Beskrivning

Mitt i Söders puls finner ni denna välplanerade och ljusa 2a som passar såväl singeln som paret. Läget på våning 2 med stora fönsterpartier gör lägenheten mycket ljus och tyst. Med optimal planlösning och generös takhöjd på ca 2,70 m känns lägenheten betydligt större. Stabil förening i välrenoverad fastighet från 1928 med bästa läge och låga avgifter. Välbevarade tidstypiska detaljer såsom fiskbensparkett och spröjsade fönster i original.

Väl inne i lägenheten möts ni av en trevlig hall med platsbyggd hatthylla från byggnadsåret och gott om plats för ytterkläder och skor i klädkammare. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr. Till lägenheten hör ett källarförråd. Rakt in från hallen ligger det renoverade köket med vita skåpsluckor och är utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, fläkt, helintegrerad diskmaskin och kyl/frys. Ljus mosaik ovan bänkskiva i körsbärsträ och rostfria beslag.

Vidare in finner ni det generösa vardagsrummet där ni får yta för både matplats för ca 4-6 personer och soffgrupp. Här finns även ytterligare en djup klädkammare med gott om plats för förvaring. Vitmålade väggar och fiskbensparkett. Mysigt ombonat sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringslösning. Badrummet är stambytt sedan tidigare och helkaklat i ljusa färger med handfat, WC, handdukstork, badkar och skön golvvärme.

Trevlig förening med grönskande och trevlig inredd innergård med sittgrupper och grillmöjligheter. Stabil ekonomi med låga avgifter och välrenoverad fastighet. Till lägenheten hör ett rymligt förråd. Här bor ni med ett toppenläge avskilt och lugnt på enkelriktad gata men ändå med närhet av det bästa av Södermalm kan erbjuda såsom Götgatans affärer och service med Ringens galleria med Teaterns trevliga foodcourt såväl som Skrapans galleria och Nytorget ett stenkast bort. 

Välkommen på visningarna av denna fantastiska lägenhet - tillträde omgående möjligt!

- Inflyttningsklart boende som passar både paret och singeln med låg avgift! 
- Otroligt välplanerad, generös takhöjd och stora fönsterpartier som släpper in gott om ljus
- Renoverat kök med samtliga vitvaror, sovrum med plats för dubbelsäng, stambytt helkaklat badrum med badkar
- Stabil förening med de stora renoveringarna gjorda och gemensam innergård
- Toppläge på Söder med direkt närhet till ett stort utbud av service, affärer och nöjen 

- Goda kommunikationer med t-bana Skanstull runt hörnet