BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solna / Råsunda

Vasavägen 25, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 40 kvm
  • 3.525.000 kr / Såld

Beskrivning

I hjärtat av Råsunda på lugn adress ligger ett inflyttningsklart boende i vacker Patriciervilla från 1932 som omsorgsfullt totalrenoverats 2012. Här får ni villakänsla med egen trädgård och parkeringsplats på gården. Denna unika lägenhet besitter extremt välplanerade två rum och kök om 40 kvm som upplevs som betydligt större på plats, perfekt för både singeln och paret. Lägenheten är smakfullt renoverad, ljus och synnerligen välplanerad med många vackra originaldetaljer och praktiska funktioner.

Genomgående fiskbensparkett som är slipad och mörkbetsad tillsammans med ljusgrått målade väggar och bröstpanel ger karaktär. De stora och vackert spröjsade fönsterpartierna från två håll skänker ett otroligt ljusinsläpp i hela lägenheten. Direkt när ni kliver in i hallen upplevs hela lägenheten och dess rymd med högt i tak och framförallt dess hänförande och fria utsikt över takåsar och grönskande omgivningar. Här får ni gott om förvaringslösningar genom inbyggda garderober i både hall och sovrum. Helkaklat och stambytt badrum i ljusa färger med praktiska duschväggar och golvvärme.

Bostaden är utrustad med ett modernt kök med stilrena materialval och samtlig maskinpark med snyggt integrerad diskmaskin samt kyl/frys. Ljusgråa luckor och glasskiva ovan arbetsbänk ger ett stilrent intryck och belysning i form av infällda spotlights. Här har ni en platsbygg soffa med inbyggd förvaring vilket skapar utrymme för en matplats för 6-8 personer. Sovrummet har en rofylld atmosfär med utrymme för dubbelsäng 180 cm. Insynsfri och härlig utsikt samt utgång till den härliga balkongen i fritt läge med skön sol på eftermiddagen samt kvällen. Gavelläget och de stora fönsterpartierna bidrar till ett naturligt vackert ljus.

- Ljust gavelläge högst upp i huset skänker lägenheten ett härligt ljusinsläpp från stora, spröjsade fönsterpartier
- Stor balkong mot grönskande omgivningar i insynsfritt västläge - se fantastiska solnedgångar härifrån!
- Extremt välplanerade ytor där 40 kvm upplevs mycket större på plats, tack vare ljus och takhöjd
- Påkostat kök med b.l.a diskmaskin, induktionshäll, fläktkåpa och inbyggd ugn
- Stambytt och helkaklat badrum i ljusa färger med praktiska duschväggar och golvvärme
- Inflyttningsklart där både ytskikt, badrum och kök är i ett mycket gott skick!
- Gott om förvaringsutrymmen i inbyggda garderober i både sovrum samt hall
- Välbevarad fastighet som totalrenoverats till absoluta toppskick under 2012
- Stabil förening med ett fantastiskt läge nära både grönområden och samtliga kommunikationer