BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

LillÄngen

Lillängsbergsvägen 34

  • 6 rum och kök
  • 110 kvm
  • Såld
  • 2802
  • 5621
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Lillängsbergsvägen 34 och denna rymliga villa från 1965 (tillbyggnadsår 1978) med makalös utsikt över vatten och skog. Vid huvudentren finner vi den stora altanen i bästa sydvästläge där man kan njuta av solnedgångar och härliga sommardagar. Huset bjuder även på en öppen spis från 1989, perfekt för mysiga kvällar när du fått nog av solstolen. Här bor du i en ostörd och mysig miljö med närhet till natur och vatten.

I villan finner vi på entreplan ett ordentligt kök som erbjuder bra förvaring, arbetsytor och diskmaskin, en charmig matsal med fönster, två sovrum, balkong, öppen spis, badrum med badkar & tvättmaskin samt ett rymligt allrum. De stora fönstren mot altanen i sydväst skapar ett underbart ljusinsläpp. Nedervåningen bjuder på ett charmigt sovrum, stor entre samt walk in closet/arbetsrum.

Fastigheten Lillängen 29:13 är belägen inom detaljplanerat område (byggnadsplan 73) och har en byggrätt om 150 kvm BYA för huvudbyggnad samt 40 kvm BYA för komplementbyggnad. Utöver detta kan man alltid nyttja attefallsreglerna som möjliggör för en fristående komplementbyggnad om 25 kvm BYA samt en tillbyggnad på huvudbyggnad med maximalt 15 kvm bruttoarea (BTA). På fastigheten får också finnas friggebod totalt upp till 15 kvm.

 Huset ligger på en stor, rogovande natur- och trädgårdstomt där gräsmattorna samsas med natur och berg.

Möjlighet finns att ta över huset innan sommaren.
Välkommen hem!

- Fantastisk möjlighet att skapa sitt eget drömboende
- Magisk utsikt över skog och vatten
- Stora fönsterpartier som skapar härligt ljusinsläpp
- Vacker trädgårds/naturtomt
- Altan i soligt sydvästläge som bjuder på underbara solnedgångar
- Öppen spis
- Nära parker, vatten & natur