BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Skebokvarnsvägen 282

  • 2.5 rum och kök
  • 75 kvm
  • Såld

Beskrivning

Här bjuder vi in till en supermysig lägenhet med helt egen entré - Udda och charmiga lösningar ger tillsammans med en genomgående planlösning med fönster åt tre väderstreck, ett hem som bör tilltala dig som söker det lilla extra! Värme, Vatten, Kabel-TV, bredband och El ingår i månadsavgiften. Stabil och välskött förening med låg belåning på bara 2.621kr/kvm!

På Skebokvarnsvägen nummer 282 ligger denna rymliga 2,5:a på 75 kvadrat. Väl inne i lägenheten möts du av en spännande planlösning där rummen samspelar på bästa sätt. Här finner ni ett härligt socialt vardagsrum, stort praktiskt kök med gott om förvaring och utrymme för många middagsgäster, ett rogivande sovrum med plats för säng och arbetshörna och ett mindre sovrum med plats för en barnsäng och leksaker, samt ett stort badrum med bubbelbadkar (ej inkopplad). Till lägenheten hör ett stort källarförråd.

Högdalen är ett utav de snabbast växande områdena i Stockholm, nya bostäder byggs upp och Stockholms största skatepark (High Valley) finns här. Tunnelbanan finns inom några minuters promenad bort och tar dig till stan på bara 19 minuter.

- Radhuskänsla med egen entré
- Låg avgift på bara 3.698 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
- Populär och välskött HSB förening med låg belåning
- Stort och stambytt badrum
- Spännande planlösning med många möjligheter
- Ett stenkast från kommunikationer och strövområden
- Ett expansivt område

Varmt välkommen på visning!