BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bandhagen - Högdalen

Harpsundsvägen 63, 1tr

  • 4 rum och kök
  • 97 kvm
  • 3.550.000 kr / Såld

Beskrivning

Äntligen till salu!
För dig som gillar att bo med generösa ytor och ha koll på omgivningen har fyran (möjlig femma!) på 97 kvm i Brf Närbilden mycket att erbjuda. Eller vad sägs om öppen spis, tre riktigt bra sovrum, ett stilrent kök med påkostade materialval och delvis öppen planlösning mot matsalen, en rymlig balkong, stort badrum med dusch samt en egen tvättstuga. Ljuset flödar ifrån stora glaspartier och de olika rummen ihop med öppna ytor ger en härlig rymd. Den nyputsade fasaden och den stilrena 50-tals arkitekturen med otroligt bra planlösning och mycket funktion skapar en komplett bostad med en perfekt kombination av stadspuls och avkoppling. Ett ljusskönt hem med flera kvalitéer utöver det vanliga! Läget på Harpsundsvägen är perfekt. Tyst och lugnt, samtidigt som Högdalens Centrum nås inom någon minuts promenad bort.

Barnvänligt område som passar perfekt för såväl den lilla som den stora familjen eller paret som planerar att låta familjen växa. I centrum finns det flera trevliga närbutiker såsom Ica, Coop, Lindex, Kicks, Jysk, bibliotek, bokhandel, 2 olika gym, badhus, blomsteraffär, 2 st apotek, kafé, pizzeria, restauranger, sushi m.m. Därtill finns den stora parkleken Bandängen en kort promenad bort som är en mötesplats för människor i alla åldrar. Under sommaren kan du grilla där med goda vänner på gräsmattan eller bada med barnen i den fina plaskdammen med renat och klorerat vatten. Vintertid kan du roa dig med både skridsko- och pulkaåkning samt svänga runt på slängkälken och under våren är det stora samtalsämnet om djuren i parken ska få ungar eller inte. Djurhållningen i parken består av getter, får, grisar, kaniner och höns. Det finns också flera bra både förskolor och skolor i närområdet. Närmast hittar ni Bandhagens skola (åk 0-6), men även Bäckahagens skola (åk 0-9) och Gullvivaskolan (åk 0-6) ligger nära.

Högdalen är ett utav de snabbast växande områdena i Stockholm, nya bostäder byggs upp och en av Europas största skateparker finns i området. Kommunikationerna är mycket goda i form av både buss och tunnelbana, till T-Centralen tar det cirka 19 minuter med tunnelbana. Inte långt borta finns sjön Magelungen som inbjuder till härliga bad på sommaren.

Varmt välkomna på visning!