BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Långbro

Lievägen 66

  • 4 rum och kök
  • 89 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Ypperligt och ostört läge i barnvänliga Långbro villastad – i en av Stockholms äldsta villastäder ligger detta trivsamma hus om totalt 150 kvm. Bra och högt läge med utsikt över kringliggande villaträdgårdar. Huset ligger på charmiga Lievägen mitt i villaidyllen med närhet till lekplatser, barnomsorg, bussar 2 min, t-bana 12 min, service och affärer. Ett bra disponerat hus för familjen som vill sätta sin egen prägel på antal rum och sociala ytor. Här möts man av generösa sällskapsytor på entréplanet. Huset har idag 3 rymliga sovrum, kan disopneras om förstås till det antal som familjen behöver. Tomten är friköpt och barnvänlig med fruktträd och plats för barnens lek och studsmatta. 

Visning är planerad någon gång under hösten - anmäl om intresse finns för förhandsvisning!

TRÄDGÅRD – LUGN OCH OSTÖRT 
Här har man verkligen tagit vara på tomtens naturliga fördelar med plats för uteplatser, barnens lek och grönskande odlingar. Man har skapat en synnerligen gemytlig och inbjudande atmosfär för både vuxna och barn. Baksidan av huset har sol under stora delar av dagen och här finns även kvällssolen.  

ENTRÉPLAN – UTMÄRKTA MÖJLIGEHTER

Vardagsrum / sovrum?
På entréplanet finns ett spatiöst och möbleringsvänligt vardagsrum med stora fönsterpartier ut mot trädgården som medför rikligt med ljusinsläpp och underbar fri utsikt över Örbys takåsar. Rummet är stort och i öppen planlösning till matplatsen vilket ligger i öppen planlösning till vardagsrummet vilketskapar stora sociala ytor med fokus på njutning och umgänge. På golvet ligger ekparkettgolv. Man skulle självklart kunna disponera vardagsrummet på ett annat sätt med exempelvis sovrum. Planlösningen i original med vardagsrum i anslutning till köket möjliggör en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. 

Se alternativ planlösning. 

Kök
Ett kök med fönster ut mot trådgården där köksutrustningen består av kyl och frys, spishäll, ugn, diskmaskin samt spisfläkt. Goda arbetsytor med vitt kakel ovanför, på golvet ligger ett parkettgolv. I direkt anslutning till köket ligger matplatsen och här finns utrymme för stora sällskap. Köket renoverades 1998. 

Sovrum 2
I anslutning till hallen och badrummet ligger ett utärkt sovrum med plats för såväl säng som arbetshörna. 

Sovrum 3 / vardagsrum?
Ett generöst sovrum som i originalplanlösning är vardagsrum. Möjlighet finns förstås att öppna upp mot köket för en mer öppen planlösning och disponera om vardagsrummet till sovrum. 

Gäst-wc / hall
Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter, gäst-wc som renoverats 2012.

NEDRE PLAN – FÖRVARING & MÖJLIGHETER

Sovrum
På nedre plan finns ett utmärkt och rogivande sovrum. 

Badrum / tvättstuga
Utmärkt badrum från 2014 med kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Badrummet är utrustat med badkar, kommod med tvättställ, wc och handdukstork. Generös tvättstuga. 

Förvaring
På nedre plan finns mycket goda förvaringsutrymmen med pannrum, matkällare, svale, garage m.m.