BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Tranebergsvägen 39

  • 1.5 rum och kök
  • 41 kvm
  • Såld
  • 6047
  • 1910
Värdera din bostad

Beskrivning

Med ett utav områdets bästa lägen uppe på Tranebergs gröna höjder. Utsikt över Stockholms takåsar och Mälarens glimmande vatten med sol hela dagen på balkongen. Till tunnelbanan tar du dig dörr till dörr under minuten, mer praktiskt läge får du leta efter. Med närhet till Alviks torg har du matbutiker, gym, banker och trevliga restauranger inom sparsamt gångavstånd.
Dessutom finns förutom tunnelbanan även tvärbanan som tar dig norrut via Sundbyberg till Solna och söderut via Essingeöarna och Liljeholmen till Sickla. Utöver detta tar du dig genom Bromma med Nockebybanan samt att finns bussar för lokala transporter.

Genomgående välplanerad lägenhet med ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i södervänt läge. En rymlig hall med gott om förvaring i ljusa härliga färger och ett vitlaserat trägolv. I anslutning till entrén finns lägenhetens badrum i helkaklad regi. Svart golvklinker med golvvärme samt vitt kakel på väggarna. Duschhörna med toalett och handfat med kommod och spegelskåp. Dessutom är det förberett för tvättmaskin. Sovrummet är smart avdelat från lägenheten med möjlighet till ytterligare avskärmning. Här får du plats med en större säng samt förvaring i form av garderober. Vardagsrummet ligger med en slående sjöutsikt och ett härligt ljus i en öppen planlösning. Här kan du enkelt möblera med förvaring, bokhyllor och TV-möbel samt större soffa och fåtölj. Från vardagsrummet kommer du ut på balkongen som ligger i ett sydväst läge med sol hela dagen. Här kan du ha en matgrupp och avnjuta kvällarna med solnedgång och utsikt över Mälarens lugna vatten. Köket är i mycket fräscht skick där en kombination av nytt och original möter varandra. Vid restaureringen har det funnits en genuin tanke med att behålla funkischarmen samtidigt som nya och moderna funktioner har vävts in på ett finkänsligt sätt. Gott om förvaring, rejäla arbetsytor, induktionshäll. varmluftsugn och kyl&frys från SMEG!

 

Brf Städjan 1-3 är en välskött förening med ordnad ekonomi och en fastighet i mycket gott skick! Man har nyligen renoverat fasad och balkonger utan att för den sakens skull påverkat ekonomin negativt. En genomgående god planering och ett ansvarsfullt tänk har gjort att man idag är en utav områdets bättre föreningar. Föreningen förfogar över ett antal parkeringsplatser, en trevlig baksida med utemöbler och grill samt barnvagns- och cykelförråd. Tvättstugan är belägen i källaren och i mycket gott skick med tvättmaskin, tumlare samt torkskåp.

- Magisk utsikt!
- Stabil förening
- En minut till tunnelbanan
- Påkostad lägenhet i mycket bra skick!
- Optimal planlösning
- Högt i tak
- Rymligt vindsförråd

Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.

Varmt välkommen på visning.

Mvh, Fredrik Wolffelt
BoSthlm
073-405 11 11