BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Maria

Maria Prästgårdsgata 17

  • 3 rum och kök
  • 79 kvm
  • 5.995.000 kr / Såld

Beskrivning

Varmt välkomna till denna trivsamma fastighet med rötter från 1880! Här finner ni en optimal trerummare intill Mariatorget, ett av Södermalms mest eftertraktade område. Lägenheten är i mycket gott skick, belägen i närheten av Södra Stations pendeltåg, T-bana, bussar samt allehanda gemytliga restauranger, caféer samt butiker!

- Stor härlig balkong i söder mot gård
- Väl underhållen med goda materialval
- Optimal planlösning
- God förening med garage i huset, ingen kötid
- Lugn och eftertraktad adress vid Mariatorget
- Gemytligt område med populära restauranger, barer och butiker. Inte minst omvandlas Swedenborgsgatan till gågata under sommartid och erbjuder en hel oas av uteserveringar, kaffebarer och glasstånd.
- Motionsspår och picnickvänliga Söder Mälarstrand samt Tantolunden på promenadavstånd

Köket är stilrent renoverat och fullt utrustat med spis, ugn, diskmaskin, fläkt samt kyl och frys. Goda förvaringsutrymmen i såväl över- och underskåp med installerade downlights. Väl tilltaget utrymme för middagsbord om 4-6 personer i valfri utformning.

Vardagsrummet är lägenhetens självklara plats för socialt umgänge. Här ryms soffgrupp med mediamöbel, bokhyllor och fotöljhörna. Den soliga och härliga balkongen innehar rakt söderläge och blickar ut över föreningens gemensamma innergård. Balkongen är inbjudande och rymlig i sitt utförande med plats för flera kaffedrickare.

Två fullgoda sovrum med bra förvaringsutrymme i garderober respektive klädkammare.

Fräscht helkaklat badrum utrustat med dusch, handfat, wc samt tvättmaskin. En komplett lägenhet på bästa adress i detta mycket eftertraktade område. Vi ses på visning!