BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tumba

Falkvägen 2

  • 6 rum och kök
  • 120 kvm
  • Såld
  • 7013
  • 5377
Värdera din bostad

Beskrivning

Kontakta mäklaren för vip-visning!

Välkommen till ett utmärkt radhus i gavel på välplanerade 120 kvm i härligt sydvästläge. Ett radhus med tomt på 432 kvm så det finns plats för barnens lek och spring. Välplanerat med 5 sovrum, ett badrum i toppskick från 2018, en generös balkong en våning upp var du kan njuta av utsikten över kringliggande trädgårdar och sol under stora delar av dagen och mot kvällen - en plats för harmoni helt enkelt! Någon minut bort finns bussar, mataffär, lekplats, förskola bland mycket annat.

Varmt välkommen på visning till detta väldisponerade radhus!

ENTRÉPLAN

*****
KÖK
Ett kök i original med goda arbetsytor. Förslagsvis så skulle man öppna upp mot uterummet för att verkligen skapa ett generöst och socialt kök med plats för den stora familjen. Från köket har man utgång till ett uterum med värmegolv. Bra förvaring i generöst skafferi.  

VARDAGSRUM
Ett vardagsrum med fönster ut mot framsidan och altanen. Härlig kamin från Contura som värmer skönt. Ekparkett på golvet och tapetserade väggar. 

UTEPLATS
En uteplats under tak på framsidan i bästa sydvästläge. Ingen insyn då trädgården omgärdas av grönskande häck och buskar.

SOVRUM 1
Ett mindre sovrum på detta plan, tapetserade väggar och trägolv. 

HALL / GÄST-WC
En välkomnande hall med god förvaring i dubbelgarderob. Ingång till gäst-wc. 

*****

ÖVRE PLAN

*****

BADRUM
Ett badrum i toppskick från 2018. Duschhörna, värmegolv, handukstork, wc och handfat. 

TERRASS
En generös terrass i bästa sydvästläge - sol under stora delar av dagen och mot kvällen alltså. Utsikt över kringliggande trädgårdar. Här finns plats för soffgrupp, grönskande odlingar, barnens leksaker och matbord. 

SOVRUM 2, 3, 4, 5
Fyra utmärkta sovrum var ett stort med riktigt generös storlek där också utgången finns till suverän terrass. Tre något mindre sovrum. Bra förvaring med garderobsvägg i det ena, två garderober i det andra. Lugnt bra läge helt utan insyn. Ekparkett på golven och trägolv. Tapetserade väggar.