BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Tollare

Tollareslingan 24, 11 tr

  • 3 rum och kök
  • 78 kvm
  • 4.200.000 kr / Såld

Beskrivning

Varmt välkomna till en av föreningens absoluta pärlor på våning 11 näst högst upp i huset med en spektakulär utsikt över vackra Lännerstasundet och Mårtens Holme. Vattenutsikten från bostaden sträcker sig långt från öst till väst. Här bor du i en väldisponerad bostad med exklusiva materialval och gott om förvaringsmöjligheter. Dubbla balkonger där utsikten är fantastisk från båda två med sol från morgon till kväll. Lite lyx i vardagen tackar man inte nej till!

- Vån 11/12, näst högst upp i huset!
- Nyligen tillträdda Brf Tollare Hamnplan
- Fri utsikt över Lännerstasunder och Mårtens Holme
- Två möblerbara balkonger
- Social planlösning
- Exklusiva tillval
- Generöst badrum med golvvärme
- Nära till skolor, natur, badsjöar, promenadstråk, Björknäs Centrum, Restaurang The Old Smokehouse.
- Utmärkta kommunikationer i form av bussar (nr 414, 442), samt i framtiden längs sjöss där även SL-kort accepteras ombord

Nu finns chansen att förvärva detta drömhem i ett av Tollares kanske häftigaste lägen nästan högst upp i huset med fri utsikt mot vattnet. Här finner ni två möblerbara balkonger mot Lännerstasundet och Mårtens Holme där solen entré vid soluppgång och försvinner vid skymning. 

Bostaden erbjuder även ett stort och öppet vardagsrum som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Från vardagsrummet når man köket som är stort och exklusivt med trivsamt köksfönster. Gott om förvaring och arbetsutrymmen samt matplats för hela familjen. Stort och exklusivt badrum.

Bostaden har även två sovrum där masterbedroom är väldigt generöst och har en egen balkong. Lägenheten är belägen näst högst upp i huset på våning 11 och maximerar såväl upplevelse som ljus.

Till bostaden finns ett ca 3,5 kvm stort förråd med direkt anslutning från trapphuset.

Varmt välkomna på visning!