BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm Högalid, Stockholm

Flintbacken 2, 7tr

  • 2 rum och kök
  • 36 kvm
  • Såld

Beskrivning

Varmt välkommen till denna väldisponerade bostad med nyrenoverat kök och badrum belägen högt upp i fastigheten med storslagen utsikt över Södermalm!
Bostaden ligger på våning 7 med stora fönster som skänker lägenheten mycket ljus och en härlig utsikt.
Lägenheten har precis genomgått stambyte med nytt badrum och kök.
Planlösningen erbjuder ett rymligt vardagsrum, sovdel med fönster som känns som ett separat rum, kök och goda förvaringsmöjligheter.
Trevlig och välskött HSB förening med bekvämligheter för sina boende såsom flertalet tvättstugor, eget gym, vaktmästare, garage och gästlägenheter.


HALL:
En välkomnande hall med god avhängning för ytterkläder. I anslutning till hallen ligger badrummet. Ljusa ytskikt och vackert ljust golv som löper vidare in i lägenheten.

BADRUM: I anslutning till hallen ligger det nyrenoverade badrummet med kakel och klinkergolv som renoverades under stambytet 2018.  Utrustat med badkar, badrumsskåp, tvättställ och wc samt golvvärme.

VARDAGSRUM:
Vidare kommer man in vardagsrummet och det är här man slås av det fantastiska ljuset och rymden. Det finns ett brett fönsterparti genom vilket ljuset strålar in på de ljusa väggarna. Här erbjuds en härlig utsikt från det höga läget!

KÖK:
Till vänster om vardagsrummet ligger det nyrenoverade köket med vit skåpinredning av märket Kvik- och bänkskiva i laminat. Gott om förvaring bakom de vita köksluckorna och ljust kakel på väggar. Utrustningen består av spishäll, inbyggnadsugn, fläkt och kyl/frys och diskmaskin.

SOVRUM:
Ett rymligt sovrum med plats för 160 säng, stort fönster med rikligt ljusinsläpp gott om förvaring i platsbyggd garderob.