BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm Sofia

Katarina Bangata 67

  • 1 rum och kök
  • 28 kvm
  • Såld
  • 3206
  • 8097
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till Katarina Bangata 67!

Tre trappor upp i huset finner ni denna optimalt planerade etta med balkong mot lugn innergård. Lägenheten har genomgående ljusa golv och väggar. Trevligt kök med helkaklad vägg med mörk fog som löper vidare mot köksön. Köket är väldigt välplanerat och är utrustat med diskmaskin. Härifrån har ni utgång till den trevliga balkongen med plats för sittplats och planteringar. Balkongen vetter i österläge. Rymligt vardagsrum med plats för stor säng samt soffhörna invid stort fönsterparti. Badrummet stambyttes år 2007 och är utrustat med badkar. Gott om förvaring i platsbyggda garderober i hallen.

Förutom en fantastiskt lägenhet är den dessutom belägen i en mycket stor och stabil förening. Belåningsgraden ligger på ca 2200 kr/kvm enligt årsredovisningen för 2019, de stora renoveringarna är redan utförda och det finns dessutom 12 hyresrätter samt 14 lokaler vilket innebär ett dolt kapital. I huset erbjuds bekvämligheter såsom hiss, garage, lummiga innergårdar, flertalet tvättstugor och en övernattningslägenhet.

Här bor ni på ett mycket lugnt läge med närhet till Nytorget och dess rika utbud av restauranger, butiker och caféer. I närheten ligger även Vitabergsparken, Stora och Lilla Blecktornsparken och fina promenadstråk vid Norra Hammarbyhamnen. Goda kommunikationer via tunnelbanan (från Skanstull) samt flertalet busslinjer.

- Magisk balkong med utsikt över innergården
- Trevligt läge nära Nytorget och SoFo
- Toppfin och ljus
- Välskött fastighet
- Garage finns i föreningen
- Stabil förening som äger marken samt många dolda tillgångar

Varmt välkomna på visning!