BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Rosterigränd 3

  • 2 rum och kök
  • 57.5 kvm
  • 4.100.000 kr / Såld

Beskrivning

Varmt välkomna till denna smakfulla och perfekt planerad gavel 2:a med stor (20kvm) balkong med både kvällssol och underbar sjöutsikt. Bostaden är högt belägen med ostört hörnläge och har stora fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och härlig utsikt, utan större insyn. Här finns även utgång till en stor balkong som man med fördel kan njuta av kvällssolen och den fridfulla utsikten över sjön Trekanten med takåsarna i bakgrunden. 

Lägenheten är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Bostaden har genomgående behagliga färgval med påkostade tillval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med god ekonomi. Föreningen sänkte avgiften med 15% i Januari. I december 2017 samt augusti 2018 fick alla medlemmar dessutom en avgiftsfri månad.

Ni får inte missa poolen på föreningens innergård med bästa solläge som erbjuder vackra solnedgångar. En av de bästa sakerna med denna bostad är direktaccess till dynamiska Liljeholmstorget med gallerians 90 butiker och Stockholms kanske bästa kommunikationer. Tunnelbanan ligger ca 50 meter från fastigheten och tar er in till City på 10 minuter. 

Här trivs man och det är bara att flytta in!

 

Generellt om lägenheten

Vardagsrum - Fokus på umgänge
Rymligt vardagsrum i  öppen planlösning till köket. Rummet har gott om plats för såväl soffgrupp som för matbord och övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Stora generösa fönsterpartier medför rikligt med ljusinsläpp och skapar härlig rymd.

Balkong - sommarens räddning
Från köket når man en stor balkong om 20 kvm med storslagen utsikt över sjön Trekanten. Balkongen har härlig kvällssol och här kan med fördel njuta av sommaren i ostört läge. I ena hörnan av balkongen finns en platsbyggd sittmöbel som man har underbar vy över sjön och parken. Balkongen löper längs hela bostaden och rymmer mängder med möbleringsalternativ. Här finns plats för såväl matbord, loungemöbler, grill och solstolar. 

Hemtrevligt kök - Plats för stora sällskap
Hemtrevligt vitt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en öppen planlösning mot vardagsrummet och matplatsen skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har mycket goda arbetsytor via grå bänkskiva med vitt kakel ovanför. Köksutrustningen består av kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, ugn och inbyggd mikrovågsugn. Allt i rostfritt, påkostat och från Siemens. 

Sovrum - Ostört läge
Rofyllt sovrum med gott om plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna. Rummet ligger i ostört läge med stora fönsterpartier som medför härligt ljusinsläpp. Perfekta förvaringsytor via en platsbyggd garderobsvägg. 

Badrum - Smakfull och påkostat
Smakfullt badrum med helkaklade väggar i vitt och mörkt grått klinkergolv med golvvärme. Badrumsutrustningen består av wc, stor kommod, handdukstork, stor spegel samt dusch med skjutbara duschväggar i glas. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare från Siemens med goda avlastnings- och förvaringsytor ovanför. 

Hall - Rymlig och välkomnande
Välkomnande möblerbar hall som öppnar upp lägenheten på ett härligt sätt. I hallen finns bra avhängningsytor och gott om förvaring i form av en inbyggd garderob. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Förråd
Till lägenheten hör ett förråd.