BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Henriksdalsallén 24A, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 63 kvm
  • Såld
  • 4090
  • 5390
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna stilrena lägenhet med en stor härlig balkong om hela 11 kvm i soligt läge. Bostaden har en modern layout med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor i två väderstreck i kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus, luftig och mycket trivsam atmosfär. Bostaden har genomgående mycket fina färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett bra läge i charmiga och trivsamma Henriksdalshamnen. Här bor man i en underbar marin miljö där det aldrig är långt till vare sig stad eller natur. Lägenheten kan på ett enkelt sätt byggas om till en bra 3:a med två separata sovrum, se förslag på alternativ planlösning. 

Generellt om lägenheten

Flexibilitet - Möjlig 3:a
Lägenheten kan på ett enkelt sätt disponeras om så att man erhåller två separata sovrum, se förslag på alternativ planlösning. 

Vardagsrum – Lägenhetens nav
Fint vardagsrum som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna och accessen till lägenhetens stora balkong. Här finns gott om plats för både soffgrupp och övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

11 Kvm Balkong - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På balkongen finns gott om plats för flera sittgrupper och en rejäl grill. Den terrassaliknande balkongen ger också möjligheten att plantera favoritkryddorna eller varför inte tomater till sommarens sallad. Här kan du börja morgonen i lugn och ro med frukostkoppen alldeles för dig själv eller bjuda in vännerna till festliga sommarbufféer. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen och sommaren. Balkongen vetter mot sydost och här har man sol från soluppgång till sen eftermiddag. Balkongen är utrustad med markis. 

Hemtrevligt Kök - Fokus på umgänge
Hemtrevligt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet och matplatsen skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt samt inbyggd ugn och micro. I köket har man för att erhålla extra förvaring även låtit bygga praktiska lådor i socklarna.

Sovrum
Rofyllt sovrum med gott om plats för såväl dubbelsäng som skrivbord och övrigt passande möblemang. För förvaring finns en rejäl garderobsvägg med skjutdörrar och garderoben är inredd med Elfa system.

Badrum – Klädvård
Snyggt badrum med helkaklade väggar i vitt och grått klinkergolv med golvvärme. Badrumsutrustningen består av vägghängd toalett, tvättställ med tillhörande underskåp, handdukstork, badrumsskåp samt en dusch med duschväggar i glas (plats finns för ett stort badkar). I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare under praktisk bänkyta med förvaring över. Badrummet är även utrustat med spotlightsbelysning med dimmers.

Hall
Välkomnande möblerbar hall som öppnar upp lägenheten på ett fint sätt. I hallen finns bra avhängningsmöjligheter och gott om plats för extra förvaring. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr. 

Klädkammare
I anslutning till hallen finns en stor klädkammare. 

Förråd
Till lägenheten hör ett bra källarförråd.