BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma - Traneberg

Svartviksvägen 4

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld

Beskrivning

Varmt välkommen till ett charmigt och ljust boende med härligt insynsskyddat läge och en svårslagen uteplats! Här bor du nära vattnet ett stenkast från Kungsholmen i populära Traneberg! Närheten till vatten gör detta till ett toppläge året om, men framförallt under sommarhalvåret då badplatsen endast är runt hörnet. Fantastiska badbryggor och klippor där du kan njuta av solen och ta ett svalkande dopp ett par hundra meter från lägenheten!

Vardagsrummet är stort och öppet med plats för soffgrupp och matplats. Härifrån tar du dig ut på lägenhetens uteplats med svårslagen läge. Utan insyn och med en platsbyggd uteplats med möjlighet till odling, matplats och gräsmatta är detta måhända en utav områdets bästa uteplatser. Som grädden på moset ser du ner mot Ulvsundasjön som glimrar i den härliga morgonsolen.
Vidare finns köket separat med en rymlig matplats. Utrustat med allt du behöver och gott om förvaring. Kyl&frys samt spis med ugn och fläkt. Dessutom finns här en dismaskin. 
Helkaklat badrum med badkar, toalett och wc. Rymlig hall med gott om förvaring. Sovrummet har plats för dubbelsäng samt ytterligare passande möblemang och ett härligt ljusinsläpp med grönskan precis utanför.
Tranebergs naturliga karaktär visar sig ofta här med den lummiga baksida där det ofta huserar en rådjursfamilj som bidrar till den grönskande känslan, trots närheten till innerstaden! 

Lägenheten har alla klassiska Tranebergsdeteljer så som furugolv, härliga fönsternischer samt högt i tak och härliga fönsterbrädor i marmor.

Brf Svartröret 3 är en mycket trevlig förening med 14 lägenheter. Mycket god ekonomi och en fastighet i gott skick. Föreningen förfogar över tvättstuga, cykelförråd samt förråd till alla lägenheter.

- Magisk uteplats med sjöglimt
- Rymliga ytor och välplanerad planlösning
- Välskött förening
- Några minuter till tunnelbanan
- Låg avgift
- Rymligt förråd

Varmt välkomna till ett trivsamt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne!
Ett välplanerat och charmigt boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm. 
Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet.
Var god kontakta mäklaren för mer information.
Varmt välkommen på visning.