BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Hornsbergs Strand

Kellgrensgatan 10.

  • 3 rum och kök
  • 80 kvm
  • Såld
  • 3444
  • 4859
Värdera din bostad

Beskrivning

Unik chans att köpa denna underbara trea med radhuskänsla och uteplats!

Det finns bara 4 lägenheter som denna i föreningen och man ser dem sällan till salu. Terrass mot innergården och inga lägenheter byggda ovanpå ger denna pärla känslan av ett radhus mitt i stan!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där den genomgående planlösningen erbjuder exklusiva ytskikt, en takhöjd om 2.90 och flera stora fönsterpartier med generösa ljusinsläpp. Här finner du ett toppfräscht och modernt dubbelsidigt kök med perfekt utrymme för matplats samt gott om arbetsyta & förvaring. Vardagsrum med goda sällskapsytor öppet mot kök där köksön med sin vackra granitskiva skapar en väldigt social känsla och ett rum man aldrig vill lämna. Två rogivande sovrum varav Master Bedroom är rymligt med bra förvaring. Det mindre sovrummet är perfekt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Toppfräscht och helkaklat badrum med regndusch, golvvärme och tvättmaskin samt torktumlare.

Stabil och mycket välskött Brf där låg energiförbrukning står i fokus och husen är certifierade som Silverhus av Miljöhus.

Den här lägenheten måste upplevas på plats, varmt välkommen!

- Toppfin med exklusiva ytskikt

- Stor uteplats och radhuskänsla mitt i stan

- 2,90 i takhöjd

- Fönster i två väderstreck

- Lyxigt enstavs Kährs-golv

- Optimal och genomgående planlösning

- Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare

- Närhet till natur, badplatser likaväl som stadens puls

- Välskött brf med garage