BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Mariatorget

Högbergsgatan 54

  • 4 rum och kök
  • 132 kvm
  • 13.750.000 kr / Såld

Beskrivning

I brf Nederland Mindre byggs nu totalt tre exklusiva vindsvåningar i vacker fastighet anno 1889. Denna fyrarummare om 132 kvm BOA nås smidigt med nyinstallerad hiss som går hela vägen upp till vindsplanet.

Vindsvåningen har genomgående stora ljusinsläpp och omkring 4,5 meter till nock. Våningen är fri från takbjälkar vilket skapar en härlig rymd. Byggnationen genomförs av väletablerad vindsexploatör i samarbete med arkitekt Love Arbén.

Planlösning med funktioner har prioriterats och hela utförandet görs med noggrant utvalda fabrikat, och med designelement och inredning i klassiskt modern stil. Det rymliga och välutrustade köket med en enorm köksö blir våningens hjärta och självklara mittpunkt. Här samlas familj och vänner för att laga mat och umgås. Den socialt öppna planlösningen flätar vackert ihop köket med både den angränsande matsalen och vardagsrummet.

Den rymliga matsalsdelen får ett härligt ljusinsläpp tack vare takfönster och stora glasskjutdörrar till takterrassen. Matsalen har ledigt plats för 8-10 sittande matgäster. Den soliga takterrassen med utsikt mot innergården och vidare ut över takåsarna, erbjuder också plats för matbord.

Även vardagsrummet har ett generöst ljusinsläpp och är en perfekt plats att umgås. Här samlas ni med hög mysfaktor i soffgruppen framför TV och inglasad eldstad.

Sovrum 1 som är lägenhetens master bedroom har gott om förvaring med direkt anslutning till ett privat badrum med dusch.

Sovrum 2 ligger liksom sovrum 1i ett högt och fritt läge med ett fantastiskt ljus från morgon till kväll.

Sovrum 3 är ett trevlig rum separat från alla andra sovrum i det tidigare pigtrapphuset. Här finns både takfönster och vackert fönster mot gården.

Badrummet med marmor på både golv och vägg är komplett inrett med både tvättmaskin och torktumlare, wc, dusch och kommod med spegel och förvaring.

I direkt anslutning till den ljusa entrén finns goda förvaringsutrymmen. Till våningen hör även ett källarförråd.

Tillträde mars 2020.

Interiörbilder är referensbilder från tidigare färdigställd vindsvåning med 3,8 meter i takhöjd från samma byggherre. Den aktuella bostaden kommer hålla samma linje i design och ha samma typ av golv, kök, fabrikat på eldstad samt takfönster.

Gällande fastigheten finns det information om utfört underhåll och planerat underhåll i årsredovisningen sida 3. Juridisk person godkänns inte som medlem i föreningen.

Från och med 2019 kommer två stycken lokaler i bottenplan att hyras ut.