BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solna- Råsunda

Plogvägen 5

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • Såld
  • 3961
  • 2178
  • 7168
Värdera din bostad

Beskrivning

Hjärtligt välkomna till Råsundas finaste minitvåa med alla rätt! Här bor du ett stenkast från kommunikationer, i mysiga och trendiga Råsunda med charmig 30-tals charm bevarad! Yteffektivt kök, praktiskt sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin, stort och härligt vardagsrum med furutiljor i original på golv. Helt enkelt en bostad att trivas i! De ljusa materialvalen och de tre fönsterpartier ger bostaden ett härligt ljusinsläpp!

Hall
Välkomnande och praktisk hall för avhängning av ytterkläder samt skor. Hallen leder in till köket samt vardagsrummet via innerhallen. Furutiljor på golv och väggar i ljus ton. 

Kök
Praktiskt och yteffektivt kök med gott om plats för både arbetsyta och förvaring. Köket får in gott om ljus via de stora fönsterpartierna och sovrummet ligger vägg i vägg. Furutiljor på golv och väggar i en jordnära ton. 

Sovrum
Sovrum utan en massa onödig yta. Du får plats med dubbelsäng samt extra förvaring under den platsbyggda sängen. Härligt med ett fönster även här. Furutiljor på golv samt väggar i ljus ton. 

Vardagsrum
Stort, ljust och härligt vardagsrum med gott om plats för både större soffhörna samt större matsalsbord för flertalet personer. Ett socialt rum att trivas i med furutiljor på golv och väggar i ljus ton. Härifrån när man lägenhetens klädkammare med bra förvaringschans. 

Badrum
Helkaklat och rymligt badrum som är stambytt år 2002. Både duschdel, toalett, handfat samt tvättmaskin.