BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö centrum

Götalandsvägen 245 2tr

  • 3 rum och kök
  • 70 kvm
  • 3.675.000 kr / Såld

Beskrivning

Välkommen till en stilren och mycket påkostad lägenhet som verkligen har en känsla av lyx! En genomtänkt layout med oerhört väl utnyttjade och öppna ytor med bra förvaring och en härlig inglasad balkong mot den lugna gården. Lägenhetens genomgående planlösning i kombination med generösa ljusinsläpp och lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Bostaden har synnerligen behagliga färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en modern genomtänkt helhet. Låg avgift där värme, vatten, TV samt bredband ingår. En mycket välskött förening med god ekonomi och låg belåning.

Lägenheten är belägen i expansiva Älvsjö som har en levande miljö med en blandning av bostäder, butiker, restauranger och uteserveringar. Flera busslinjer direkt utanför huset och bara 3 minuter från lägenheten finns Älvsjö centrum med sina suveräna kommunikationer med pendeltåg och bussar samt service.

Välkommen på visning! 

Kök - Njutning och umgänge
Toppfräscht kök från Epoq med fokus på njutning och umgänge. Genom en öppen planlösning mot vardagsrummet skapas en skön harmoni med stora sociala ytor. Stilrena vita luckor, bänkskiva i ljus marmor, integrerad kyl/frys och diskmaskin, induktionshäll, inbyggd micro och ugn samt en spisfläkt från Elica som närmast kan liknas vid ett köks-smycke - elegant och lyxigt! Bra med plats för matbord och större sociala tillställningar. Otroligt bra belysning med dimbara spotlights både i tak och över diskbänk.  

Vardagsrum
Fint vardagsrum med en underbar atmosfär som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna och kontakten med köket. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Vardagsrum och kök har förutom infällda spotlights även inbyggda högtalare i taket - exakt som det ska vara i en modern lyxlägenhet. Ljusa ekparkettgolv i hela bostaden. Fransk balkongdörr i vardagsrummet. Lägenheten skulle enkelt kunna göras om till en mycket generös 2:a genom att ta ner väggen mot sovrummet.

Två härliga sovrum
Lägenheten rymmer två bra och möbleringsvänliga sovrum. Det största rummet har utgång till lägenhetens balkong, generösa fönsterytor och en rogivande stämning. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och har en väl tilltagen, platsbyggd garderobsvägg med skjutdörrar. Det andra rummet med ingång från vardagsrummet, har även det god möblerbarhet och inbyggda garderober. Perfekt som arbetsrum eller barnrum. Infällda högtalare finns i båda sovrummen och samtliga fönster i lägenheten har persienner.

Badrum 

Snyggt och rymligt badrum för problemfria mornar. Ett helkaklat badrum i ljus färgskala med takdusch och duschvägg, WC, tvättställ med tillhörande kommod, handdukstork och flera skåp. Badrummet är även utrustat med utrymme för klädvård med tillhörande tvättmaskin och torktumlare under en praktisk och stor bänkyta. Badrumsgolvet har skön golvvärme och även här finns infällda spotlight samt högtalare i taket - toppklass!

Balkong – ett extra rum
En härlig och rymlig balkong med plats för avkoppling och umgänge med fint läge mot föreningens grönskande innergård. Inglasningen i kombination med en fin nylagd trätrall ger ett extra rum att nyttja under en stor del av året - harmoni är ordet! 

Hall
Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter och praktiskt klinkergolv vid entrén. I lägenheten finns ett utmärkt rymligt förråd med hyllsystem och spotlights i taket. Förrådet är diskret placerat bakom spegelskjutdörrar och rymmer det allra mesta. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.