BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Fredhäll

Birger Sjöbergsväg 3, 5tr

  • 3 rum och kök
  • 88 kvm
  • Såld
  • 5691
  • 8710
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna drömlägenhet med härligt ljust läge och två stora balkonger med en fri rogivande utsikt över grönskan. Lägenheten har tidsenliga funkisdetaljer och en härlig takhöjd med en öppen och social planlösning som skapar rymd.

 

Vidare får ni även ett stort rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Ett mindre sovrum perfekt för barnen eller som arbetsrum eller varför inte en walk-in-closet. Här får man även plats med dubbelsäng. Rummet har en garderobsvägg med skjutdörrar.

 

Som krona på verket ett lyxigt renoverat badrum renoverat 2015, tvättmaskin och golvvärme. Lägenheten har ett insynsfritt läge och fri utsikt från samtliga rum mot grönska och takåsar! Ni får en möblerbar inre hall med gott om förvaring och en stor klädkammare. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd om 4 kvm.

 

Kliv ut från sovrummet på den rymliga balkongen i fritt sydöstläge med sol från tidig morgon fram tills lunch och möjlighet och möblera upp ordentligt tack vare den generösa ytan. En till lika rymlig balkong i sydvästläge med sol från lunch ända fram till solnedgång. Lägenheten är belägen i närheten av vattnet där det finns mysiga promenadstråk och badplatser vid Fredhällsklipporna samt även Kristinebergs strand och Hornsbergs strand, där man kan sola och bada de soliga sommardagarna. Mysiga Solstugan ligger precis utanför. Fastigheten är i gott skick med löpande underhåll och föreningen har stabil ekonomi.

 

Här har ni ett inflyttningsklart boende på attraktiv adress med samtliga attribut!

 

- Drömlägenhet med insynsfri utsikt över grönska och takåsar!

- Två balkonger. Den ena med ett högt, fritt sydöstläge och sol stora delar av dagen, den andra i sydväst med sol fram till solnedgång. Markiser över fönster och balkong i sydväst.

- Badrum renoverat 2015 med golvvärme, elektrisk handduktstork, praktiska vikbara duschväggar och tvättmaskin från Bosch - Härligt renoverat kök med öppen planlösning. Induktionshäll, integrerad diskmaskin, mikro samt varmluftsugn, allt från Siemens.

- 2 ytterst välplanerade sovrum samt gott om förvaringsmöjligheter i både hall och sovrum - Stabil Brf med god ekonomi och trevlig innergård med sittgupper och grill - Närhet till vatten och promenadstråk vid Fredhällsklipporna precis utanför