BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Eknäs

Höjdvägen 1B

  • 2 rum och kök
  • 59.5 kvm
  • Såld
  • 2704
  • 2307
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en perfekt planerad och renoverad tvårummare med genomgående planlösning, högst upp i huset. Lägenhetens höga läge skapar en väldigt privat känsla utan insyn. Den stora inglasade balkongen är västvänd för perfekt eftermiddags/kvällssol. Från balkongen tittar man ut över villa taken, här bor man med radhus/villa känsla. 

Ypperlig planlösning med välkomnande stensatt hall med gott om plats. Direkt access till det renoverade köket med plats för matgrupp intill fönster. Ljus nylagd parkett. Vidare in i hallen nås det rymliga sovrummet med hel garderobsvägg samt det nyrenoverade badrummet med tvättmaskin. Lägenhetens vardagsrum ligger på lägenhetens andra sida och vetter mot väster. Här finns det stora fönsterpartier mot balkongen som har perfekt eftermiddags/kvällssol. Badrummet är påkostat och vackert med stengolv och helkaklat i vitt. Spotlights i taket, duschhörna med glasdörrar, stor fin kommod och tvättmaskin med torktumlare ovanpå. 

Mycket trevligt och populärt läge i lugna idylliska Eknäs. Kort promenat till såväl vattnet vid skurusundet, grönområden som till kommunikationer och service i Björknäs Centrum. 

Kom och upplev denna pärla på plats, ni kommer att bli förtjusta!