BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västra Orminge

Edövägen 22A

  • 4 rum och kök
  • 90 kvm
  • 2.500.000 kr / Såld

Beskrivning

- Påkostad och snyggt renoverad bostad med fantastiska badrum
- Attraktiv disponering av bostaden med öppning mellan kök och vardagsrum och utgång till balkongen
- Perfekt familjebostad.

Toppfräsch och fint renoverad bostad ett stenkast från centrum och bussar med täta avgångar. Här bor du lummigt i attraktivt söderläge med sol på balkongen hela dagen. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med fantastisk rymd. Bostaden är genomgående med fönster både åt öster och väster vilket ger ett uppfriska naturligt ljus. Från vardagsrummet nås den fina balkongen med härlig söderläge med sol hela dagen.

Bostaden är i toppskick med tre bra sovrum för hela familjen. Bostaden är fullt utrustad maskinellt, tilltänkt med goda förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare.

De tre sovrummen är välplanerade för säng och klädförvaring. I det ena sovrummet finns en platsbyggd sovloft idag. Bostaden har två rymliga badrum där ni har toalett och dusch i båda för att slippa trängseln på morgonen. Båda badrummen är fräscha där ena är helt nyrenoverat i stilrena materialval där väggarna är helkakalde och golvet är klätt i klinker. I det större badrumet finns gott om plats för tvättmaskin, torktumlar med arbetsbänk ovan och överskåp ovantill, i detta badrum finns ett badkar. Vardagsrummet är perfekt planerat för en stor soffgrupp och tv-bänk, härifrån når du balkongen. Ljust Marbrodal kök som har gott om förvaring och stora arbetsytor samt är fullt utrustat maskinellt med spishäll, köksfläkt, varmluftsugn, integrerad kyl/frys i fullhöjd och en diskmaskin. Naturlig matplats vid fönstret i köket för 6 personer.

Genomgående snygg enstavs ekparkett i bostaden med fint målade väggar i vitt, taket är också vitmålat. 

Trivsam förening nära Centrum och dess utbud av affärer och kommunikationer. 1 minut från bostaden når du mataffären.  

- Bästa balkongläget åt ett soligt söderläge
- ca 4 kvm stort förråd
- 1 min gång till Orminge Centrum där du har mataffär, bussar, apotek, systembolag.
- Skolor och förskolor ett stenkast bort
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Buss till slussen på 15-20 min
- Förening med mycket bundet kapital i hyresrätter som ännu inte blivit bostadsrätter