BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Hornstull

Högalidsgatan 34B, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 41 kvm
  • Såld
  • 3840
  • 7659
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges ett unikt tillfälle att förvärva ett fantastiskt fint och ljust cityboende i vacker fastighet från 1913 med en takhöjd på över 3 meter, balkong in mot gården, låg månadsavgift på bara 1.609 kr/mån på bästa adress vid glödheta Hornstull. Denna underbara tvåa om 41 kvm har vackra trägolv och en stilsäker inredning, underbart ljusinsläpp från vackra fönsterpartier, moderna materialval och tidstypiska detaljer som tillsammans skapar ett hem som bör tilltala dig med högt ställda krav.

Väl inne i lägenheten finner du ett generöst vardagsrum med utgång till den mysiga balkongen, ett rymligt sovrum med plats för en större säng och sängbord. Lägenhetens paradnummer är det eleganta köket med god förvaring och bra arbetsytor, som skapats efter en omsorgsfull ombyggnad. Renoverat badrum som är lagom stort och inrymmer dush, handfat samt wc.

Föreningen har en mycket bra ekonomi med endast 469 kr i lån/kvm. De äger marken och har inga planerade avgiftsförändringar (uppgift kontrollerad med styrelse 2018-12-17). Den här lägenheten måste upplevas på plats, välkommen!

- Magisk balkong med utsikt över innergården

- Toppfin och ljus

- Tilltagen takhöjd

- Renoverat kök och badrum samt vackra renoverade ytskikt

- Välskött fastighet

- Stabil förening