BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Jarlaberg

Diligensvägen 34

  • 3 rum och kök
  • 76 kvm
  • Såld
  • 3269
  • 1236
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en välplanerad och hemtrevlig bostad i centrala Nacka omgiven av fantastisk natur och vatten i ett lugnt familjevänligt område.

Bostadens pärla är det kostsamma ekologiska köket som dessutom är väldigt välplanerat för alla köksälskare. Köket är ifrån Puustelli Minus som är ett supermiljökök där säljaren planerat om köket från grunden med ny placering av diskho, spis och ventilationsrör. Alla vitvaror är av högsta kvalitet från en av köksbranschens hetaste märken AEG, ångugn med med pyrolysfunktion (självrengöring), induktionshäll och diskmaskin med belysning. Bänkskivan är i keramik som är Puustelli Minus mest påkostade materialval som tål att ställa heta järnstekpannor på upp till 800 graders värme och kan ej spricka vid kraftiga temperaturväxlingar som tex sten gör. Bänkskivan klassas i den bästa kategorin för inomhusutsläpp. Köksstommarna och inredning är inte heller konstruerade som andra kök utan är byggt på en cellkonstruktion där man slipper de stora massiva skivorna och består av biokomposit. Biokomposit tål från skillnad av vanliga kök både vatten och stora temperaturvariationer och innehåller dessutom ingen hälsoskadlig formaldehyd som också bidrar till ett renare inomhusklimat. Köksluckornas är i vitlasserad ek där finish är med en vattenbaserad ytbehandling eller naturoljor. Hela köksstommen är i ekologiskt material och kan återanvändas eller återvinnas i framtiden. Golvet är oljat bambu som både är miljö och rumsklimatvänligt. I köket finns också dimmer i spottar i taket, över skåpen och i taklampan över bordet. Att tillägga köket har 25 års garanti.

Från köket når man den stora och möblerbara inglasade balkongen som kan nyttjas året om. Vardagsrummet är generöst med vita väggar och ekparkett som är genomgående för bostaden. Väldigt vacker utsikt över fin äng där också barnen kan åka pulka neråt backen. Vacker vy på nyårsnatten med alla fyrverkerier som syns. Vardagsrummet har dessutom ingen insyn. De båda sovrummen är lättmöblerade med plats för dubbelsäng, klädförvaring och skrivbord. Mitt i bostaden har man ett äldre men häftigt badrum i retrostil från byggåret (1989) som går i den gula färgen. Porslin och våtrumsmatta i gult och helkaklade väggar i vitt. Plats, uttag och el finns för tvätt och torktumlare.

Sist men inte minst en välkomnande hall som är navet i bostaden. Vita väggar, ekparkett på golvet och en vit dubbelgarderob precis vid entrén.

Kom och upplev detta moderna boende och få sundare inomhusklimat!