BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Järfälla - Viksjö

Axvägen 19

  • 3 rum och kök
  • 84 kvm
  • 2.050.000 kr / Såld

Beskrivning

Hall
Välkomnande hall som är perfekt att landa matkassar och välkomna gäster i. Det finns gott om plats för förvaring av ytterkläder där valmöjligheterna är många beroende om du föredrar hatthylla eller garderob. Omgivande väggar är vitmålade och på golvet ligger fin parkett som löper vidare in i lägenheten. I anslutning till hallen ligger badrummet samt en rymlig klädkammare.

Vardagsrum/matplats
Rakt fram från hallen ligger både vardagsrum och matplats där endast en halvvägg skiljer dem åt. Detta gör att man har kontakt mellan matsalsbordet och vardagsrummets sittgrupp, men varje del är likafullt sin egen värld. Detta blir den naturliga samlingsplatsen för såväl den lilla familjen som den stora bekantskapskretsen. Väggarna är vitmålade och på golvet återfinns parketten som är genomgående i hela lägenheten. Från vardagsrummet nås även lägenhtetens rymliga uteplats.

Uteplats
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne och skapar känslan av ett eget hus. På den soliga uteplatsen finns gott plats för sittgrupper och en rejäl grill. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av sommaren. Uteplatsen är för övrigt försedd med en markis som ger skydd de varma sommardagarna och en liten grind tar dig snabbt ut till föreningens gårdar.

Kök
Till höger om hallen ligger det renoverade arbetsköket. Härliga arbetsbänkar av trä inbjuder till matlagningssällskap. Utrustningen består av spishäll, spisfläkt, dubbla varmluftsugnar, diskmaskin samt kyl/frys. Vita högblanka köksskåp samt stänkskydd av grön mosaik.

Två sovrum
Lägenheten har två sovrum med parkettgolv och vitmålade väggar. I direkt anslutning till sovrummen finns en väggfast garderob med spegelskjutdörrar samt ett tvådelat linneskåp för förvaring.

Badrum
Stort badrum med fönster och helkaklade väggar samt klinkergolv med golvvärme. Det finns tvättmaskin, torktumlare, handfat med tillhörande skåp för förvaring, dusch med vikväggar, wc samt ett väggskåp.

Förråd
Till lägenheten hör ett bra förråd som ligger bekvämt en våning upp i trapphuset.