BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Lännersta

Liljekonvaljens väg 93

  • 5 rum och kök
  • 116 kvm
  • 5.300.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu har ni chansen att köpa detta fina och välplanerade gavelradhus. Detta är ett av endast fyra hörnhus placerade i en gavellänga vilket skapar avskildhet och skyddar mot insyn. Det är gångavstånd till Bagarsjön, Kocktorpssjön, pulkabackar, skolor och kommunikationer till både Nacka Forum och city. Huset har allt från nyrenoverat kök och badrum, 4-5 sovrum, bra förvaring, balkong och stor uteplats i sydvästläge, bastu och mycket mer! Det här är en bostad med unikt läge som ni inte får missa!


När man kommer in i bostaden välkomnas man av en ljus och stor hall med gott om avhängningsmöjligheter. Direkt i anslutning till hallen kommer man in i ett stort och smart planerat kök som totalrenoverades 2013. Köket har mycket smakfulla materialval och erbjuder allt från induktionshäll/ugn, inbyggd micro, smart förvaring i form av sockellådor och integrerad diskmaskin, kyl och frys. Här finns plats för matbord till en stor familj. Vidare från hallen möter man vardagsrummet med generösa sällskapsutrymmen som skapar den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Här ryms enkelt både större soffgrupp, tv-möbler och matsalsmöblemang. Från vardagsrummet kommer man ut till en stor och insynsskyddad uteplats. Fönstren är förlängda och altandörren breddad för att maximera ljusinsläppet. Uteplatsen har ett trädäck där man får plats med loungegrupp och matgrupp till flertalet personer. Gräsplätt med odlingsmöjligheter och rymligt förråd. Sydvästläget erbjuder sol hela dagen och kvällen. På entréplanet har man även en helkaklad toalett med wc och handfat.


På det mycket välplanerade övre planet finns 4 stora sovrum, varav master bedroom har utgång till den härliga balkongen, som även den bjuder på sol från morgon till kväll. Stort och totalrenoverat badrum 2017 med exklusiva materialval. Badrummet har vägghängd rimfree wc, dusch, golvvärme, handfat med kommod, handdukstork och skåp med bra förvaring. Tack vare gavelläget finns det även ett extra fönster som ger hallen ljus.

En trappa ner kommer man till källarplanet som har allt från stor tvättstuga renoverad 2016, med tvättmaskin och torktumlare, stort hobbyrum som även kan användas som ett femte sovrum samt en relaxavdelning med badkar och bastu. Från hobbyrummet finns det ett öppningsbart fönster som också fungerar som nödutgång. Väldigt goda förvaringsmöjligheter!