BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västra Orminge

Ormingeringen 8C

  • 3 rum och kök
  • 91 kvm
  • Såld
  • 2926
  • 1907
Värdera din bostad

Beskrivning

Hemtrevlig och toppfin bostad renoverad från grunden med omsorg. Renoveringen färdigställdes år 2019 och lägenheten ligger i bostadsrättsföreningen HSB brf Smaragden med en otroligt bra ekonomi. Här bor du med radhuskänsla i de populära lamellhusen med små lugna trapphus och natur utanför fönstren. Föreningen är gammal och väldigt stabil med endast ca 4000 kr lån/kvm. Tv-grundutbud och bredband är inkluderat i avgiften!

Bostaden är vackert renoverad med en optimal planlösning som är förberedd för ett extra sovrum genom att man delar av det stora barnrummet. På så vis får man enkel en perfekt 4 rok. Bostaden är fullt utrustad maskinellt med genomtänkt planering och goda förvaringsmöjligheter. Samtidigt har man behållit stora sociala ytor med utgång till en inglasad balkong och tralldäck från vardagsrum/kök. 

De två sovrummen är välplanerade för säng och klädförvaring. Utöver det finns två vackert renoverade badrum för att slippa trängseln på morgonen. Det större badrummet är perfekt planerat med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och förvaring i skåp ovanför. Vit kommod, vägghängd WC-stol, handdukstork samt fint badkar med duschset och elburen golvvärme som fulländar komforten. Det andra badrummet, även det nyrenoverat, med wc, handfat, dusch och en avskärmare i form av vikbar glasvägg. Även detta badrum är utrustat med golvvärme. Den sociala ytan har ett fantastiskt ljusinsläpp med öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum. Köket har gott om förvaring och stora arbetsytor i och med köksön. Köket är fullt utrustat maskinellt med induktionshäll, köksfläkt, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikro, fullstor kyl/frys och en tyst diskmaskin. Bänkskivan är i vackert massiv ek. Från vardagsrummet tar du dig ut till den mysiga inglasade balkongen i västerläge där du också kan ta dig vidare ut på den byggda altanen som säljaren har anlagt! Balkongen blir en förlängning av vardagsrummet såväl sommar- som vintertid.

Golvet är genomgående ekparkett med undantag för badrum där mörkgrå klinker ligger. Hela bostaden har fint målade väggar i moderna och snygga kulörer. I samband med att badrummen renoverades 2018 drogs nästan all el om och ny elcentral installerades. Givetvis är all el och vatten gjort av certifierade företag. Intyg och kvitton finns för garantier.

Förening är populär där tv-grundutbud och bredband är inkluderade i avgiften. Föreningen har fräscha och lugna trapphus. Billig parkering och en stor föreningslokal, grovtvättstuga samt bastu kan nyttjas. Förrådet är ca 6 kvm stort. 

- Toppskick rakt igenom
- En parkering mot avgift tillhör lägenheten, separat kö till elstolpe och garageplats. Bra gästparkering
- Enkel att göra till en 4 rok
- Inglasad balkong åt väster 
- Bara att flytta in
- Fullt utrustad maskinellt
- Förråd om ca 6 kvm
- Gångavstånd till Orminge Centrum
- Skolor och förskolor ett stenkast bort
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Buss till slussen på 15-20 min, 50 m från bostaden
- Stabil förening, ca 4000 kr lån/kvm