BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bandhagen/Högdalen

Skebokvarnsvägen 93, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld
  • 7214
  • 2894
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna välplanerade samt smakfulla tvårummare i ett attraktivt läge med bra kommunikationer! Här bor ni högst upp i huset med rymlig balkong i soligt söderläge.
 
I det hemtrevliga vardagsrummet med ett fönsterparti ges ett rikligt ljusinsläpp från söder vilket skapar en härlig och luftig känsla. I rummet finns det gott om plats med soffgrupp med tillhörande mediamöbel, extra matplats samt utrymme för en arbetshörna. Arbetshörnan i vardagsrummet kan även användas som en sovalkov eller förvandla ytan till en walk in closet. Från vardagsrummet når ni även den soliga balkongen där ni blickar ut över den lummiga grönskan.

Lägenheten erbjuder ett mycket modernt och välutrustat kök. Här finns det gott om förvaring samt mycket bra arbetsytor som underlättar matbestyren. Väl tilltagen matplats för sällskap upp till 4-6 personer.

Rofyllt och rymligt sovrum med inbyggda garderober i original. Rummet är stort och inrymmer utan problem dubbelsäng, sängbord samt extra förvaring.

Välkomnande stor hall som angränsar till lägenhetens alla rum. Gott om plats för avhängning av ytterkläder. Det finns även bra med förvaring tack vare inbyggda garderober.

Invid hallen finner ni det stilrena badrummet med helkaklade vita väggar samt grått klinkergolv. Utrustningen består av; badkar, wc, kommod, tillhörande spegelskåp samt tvättmaskin.

Varmt välkomna till visningen, ett boende som helt enkelt inte får missas!