BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Katarina

Möregatan 10, 4 tr

  • 1 rum och kök
  • 29 kvm
  • Såld
  • 4120
  • 4690
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna exceptionellt välplanerade lägenhet, belägen högt upp i huset på lugn återvändsgata. Du bor granne med Rosenlundsparken och har en delvis fri utsikt mot himmel, träd och park.

Hallen är yteffektiv och det finns en klädkammare där allt och lite till ryms. 
I angränsning till hallen ligger badrummet som renoverades i samband med att föreningen genomförde stambyte 2010. Vitkaklade väggar, grått klinkergolv med tillhörande golvvärme, handfat, hyllor och wc. Förberett för tvättmaskin.

Vidare kommer man in i rummet där ljusinsläppet är maximalt i och med det breda fönsterpartiet. Eftermiddagssolen strålar in över gråmålade väggar och golv. Det finns en härlig rymd och rummet är lättmöblerat. Det finns gott om plats för både soffa, matbord samt övrigt möblemang efter behov. Lite avskilt ligger en sovalkov där en större säng utan problem ryms. Säljarens egna ord har beskrivit hur det första man ser varje morgon är himlen, innan man ens hunnit kliva upp. 

I det funktionella arbetsköket finns gasspis med tillhörande ugn, kolfilterfläkt samt diskmaskin. Kyl/frys är diskret placerat precis utanför köket.