BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Hornstull

Drakenbergsgatan 8

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • 4.410.000 kr / Såld

Beskrivning

Sju trappor upp i huset finner ni en perfekt planerad hörntvåa med balkong. Tack vare det höga läget i huset, samt fönster i två väderstreck är lägenheten väldigt ljus. Här erbjuds en perfekt planerad tvåa med mycket förvaringsmöjligheter och nyrenoverat badrum. Golven är nyinlagda (år 2015 samt 2018). Lägenheten skulle även kunna omdisponeras till en trea, se alternativ planskiss.

Lägenheten disponeras med ett rymligt vardagsrum med gott om plats för stor soffgrupp samt matbord för alla gästerna. Härifrån når ni den rymliga balkongen med gott om plats för sittplatser och planteringar, här njuter ni av morgonsolen. Separat kök med gott om förvaringsmöjligheter bakom tidstypiska skåpsluckor. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord samt mycket förvaring. Badrummet renoverades så sent som år 2015, ljuskaklade väggar och grått klinkergolv. Badrummet är utrustat med tvättmaskin. En inbyggd klädkammare rymmer mycket förvaring. Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett förråd som ligger på samma våningsplan som lägenheten. Elen i lägenheten drogs om år 2018.

Väl omhändertagen föreningen med många dolda tillgångar. Föreningen sänkte avgifterna med 5% i april 2018.

Här bor ni på populärt läge i Hornstull, med Tantolunden, Årstaviken och Hornstulls galleria precis utanför porten. Närhet till många populära kvartersrestauranger samt grönområden vid Långholmen och Högalidsparken. Goda kommunikationer via röda linjen, samt flertalet bussar. Buss fyra stannar precis utanför porten.

Varmt välkomna på visning!

- Ljus hörntvåa med balkong
- Välplanerade kvadratmetrar och separat sovrum
- Nyrenoverat badrum (år 2015)
- Sobra färgval och mycket förvaringsutrymmen
- Härlig balkong i österläge
- Solid och väl omhändertagen förening