BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Mariatorget

Högbergsgatan 54, vindsvåning

  • 4 rum och kök
  • 118 kvm
  • 13.500.000 kr / Såld

Beskrivning

Här uppförs två exklusiva vindsvåningar om 118 kvm och om 123 kvm med takterrass i en vacker fastighet från anno 1889.

Denna fyrarummare nås smidigt med hiss som går hela vägen upp till våningsplanet. Vindsvåningen med genomgående stora ljusinsläpp och omkring 4,5 meter i takhöjd är fri från takbjälkar vilket skapar en härlig rymd. Bostaden byggs med noggrant utvalda designelement och inredning i klassiskt modern stil.

Det rymliga och välutrustade köket och köksö blir bostadens hjärta och självklara mittpunkt. Här samlas familj och vänner för att laga mat och umgås och den socialt öppna planlösningen flätar vackert ihop köket med både den angränsande matsalen och vardagsrummet.

Den spaciösa matsalsdelen som får ett härligt ljusinsläpp tack vare de stora glasdörrarna hyser perfekt med plats för det stora bordet med 8-10 sittande matgäster. Intill matplatsen når ni den soliga takterrassen med utsikt mot innergården och vidare ut över takåsarna.

Även vardagsrummet har ett generöst ljusinsläpp och är en perfekt plats att umgås. Här samlas ni med hög mysfaktor i soffgruppen framför TV och inglasad eldstad.

Sovrummen 1 och 2 om ligger i ett högt och fritt läge med ett fantastiskt ljus från morgon till kväll. Vidare erbjuder rummet en härlig och fri utsikt. De båda sovrummen har bra förvaring genom stora garderober och är i direkt anslutning till ett badrum.

Sovrum 3 som är lägenhetens master bedroom har en egen walk-in-closet med direkt anslutning till ett komplett badrum.

I direkt anslutning till entré finns goda förvaringsutrymmen i form av såväl garderob och städskåp. Till lägenheten tillhör det ett förråd.

Preliminärt tillträde december 2019.

Interiörbilder är referensbilder från tidigare färdigställd vindsvåning med 3,8 meter i takhöjd från samma byggherre. Den aktuella bostaden kommer hålla samma linje i design och ha samma typ av golv, kök, fabrikat på eldstad samt takfönster.

Gällande fastigheten finns det information om utförd underhåll och planerat underhåll under årsredovisningen sida 3. Juridisk person godkäns inte som medlem i föreningen. Från och med 2019 kommer två stycken lokaler i bottenplan att hyras ut.