BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Stureby

Tussmötevägen 300 4tr

  • 4 rum och kök
  • 92.5 kvm
  • 3.800.000 kr / Såld

Beskrivning

Välkommen till denna toppmoderna och stilrena lägenhet belägen på gränsen till Stureby och med direkt närhet till hela Årstafältet. Här finner ni en mycket påkostad och stilren lägenhet belägen högt fyra våningar upp i huset med en stor härlig balkong, tjusig utsikt och en genomtänkt layout. Lägenhetens genomgående planlösning i kombination med generösa fönsterytor och lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Bostaden har synnerligen behagliga färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet.  

Suverän lägenhet med generösa rum, inglasad balkong och fina färgval. När området kring lägenheten ner mot Årstafältet står färdigt blir det en levande miljö med en blandning av hyresrätter, bostadsrätter, butiker, restauranger och uteserveringar. Mellan de nybyggda kvarteren anläggs grönskande innergårdar och inspirerande parkstråk som balanserar stadsmässiga kvaliteter med hemtrevliga. Här finns plats för både samvaro och avskildhet, vila och aktivitet. Välkommen till Tussmötevägen och Årstafältet!

Kök - njutning & umgänge
Toppfräscht kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köksutrustningen består dubbla kyl/frysar, helintegrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, samt inbyggd micro och ugn. 

12 kvm inglasad balkong - suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Med bästa solläge har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På den inglasade balkongen finns gott om plats för en loungedel eller för utemöbler som bord och stolar. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen och sommaren.

Vardagsrum
Representativt vardagsrum med en underbar atmosfär som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna och kontakten med köket. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Tre bra sovrum
Lägenheten rymmer tre bra och möbleringsvänliga sovrum. Det största rummet har generösa fönsterytor och en rogivande stämning samt utmärkt garderobsvägg. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och övrigt passande möblemang. De två andra sovrummen har även de mycket god möblerbarhet och plats för såväl rejäla sängar som skrivbord och övrigt passande möblemang. 

Badrum & gäst-wc
Här får man två snygga badrum för problemfria mornar. Det större badrummet har badkar, toalett, tvättställ med tillhörande underskåp, handdukstork och ett badrumsskåp. Badrummet är även utrustat med utrymme för klädvård med tvättmaskin och torktumlare under praktisk bänkyta med förvaring över. Finns även en gäst-wc med handfat och wc, ingång från hallen.  

Hall
Välkomnande möblerbar hall som öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt. I hallen finns bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av garderober. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.