BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Högalid

Folkskolegata 3, 4 tr

  • 2 rum och kök
  • 44 kvm
  • 3.695.000 kr / Såld

Beskrivning

Varmt välkomna till denna suveränt planerade lägenhet på bästa adress Hornstull! Renoverad med smakfulla och genomtänkta färg- och materialval i kombination där gammal charm möter nytt. Stämningen skvallrar om att det finns en helhetstanke som säljarna tillsammans har skapat.

Hall
Perfekt och yteffektiv hall att landa matkassar och välkomna gäster i. Stämningsfullt och mycket välkomnande. Det finns en lång hatthylla för avhängning av ytterkläder, samt garderob som rymmer både städdon och förvaring efter behov. 

Kök
Vidare kommer man in i köket som är riktigt genomtänkt och välplanerat. Placeringen är central i lägenheten och tacksamt integrerat med vardagsrummet. Det totalrenoverades 2016, är modernt, men på ett sätt som bejakar både öga och själ. Utrustningen består av gasspis med tillhörande elugn, kolfilterfläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Grå köksluckor mot vitkaklat stänkskydd och vacker marmorbänk, vilken inbjuder till matlagningssällskap.

Vardagsrum
Vardagsrummet är möbleringsvänligt och rymmer både soffa och matsalsbord. Genom det stora fönsterpartiet skiner ljuset in över väggar målade i en blå/grå nyans och vacker fiskbensparkett i original från byggåret. Den delvis öppna planlösningen mot angränsande kök skapar en luftig sällskapsyta. Man har kontakt mellan köket och vardagsrummets sittgrupp, men varje del är likafullt sin egen värld. Det finns en garderob för förvaring i vardagsrummet.

Sovrum
Mysigt och rogivande sovrum med plats för dubbelsäng (140 idag, men det ryms en 180 säng) och en arbetsplats. Målade väggar i en djupblå nyans samt oljat trägolv. Bra förvaring i en inbyggd garderob.

Badrum
Fräscht och sobert renoverat badrum utrustat med dusch, handfat med tillhörande förvaringslådor, hyllor och wc. Vitkaklade väggar och grått klinkergolv.

Enligt lägenhetsregistret är lägenheten registrerad som 1 rum och kök.