BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Finnboda Hamn, Nacka

Finnboda Kajväg 12F, högst upp!

  • 4 rum och kök
  • 83 kvm
  • Såld
  • 5435
  • 4980
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade fyrarumslägenhet högst upp i huset med en spektakulär havsutsikt över Saltsjön, inloppet och Kungliga Djurgården. Här bor du i en väldisponerad bostad med exklusiva materialval och gott om förvaring. Du känner både havsdoften och hör även det rofyllda havsljudet som befinner sig precis utanför balkongerna på båda sidorna av lägenheten!

- Högst upp i huset!
- Fri utsikt över Saltsjön, inloppet och Kungliga Djurgården
- 16,5 kvm balkong med havsutsikt och eftermiddags/kvällssol
- 10,5 kvm balkong med förmiddagssol samt utsikt över Finnberget, Kvarnholmen och vattendrag
- Öppen social planlösning
- Exklusiva tillval
- Badrum samt gästtoalett
- Nära till allt, skolor, restauranger, Sickla Köpkvarter, Nacka Forum, Nackareservatet med härliga motionsspår
- Utmärkta kommunikationer i form av bussar (nr 402, 53), Saltsjöbanan samt den mycket populära Sjövägen där även SL-kort accepteras ombord

Nu finns chansen att förvärva detta drömhem i Stockholms mest unika projekt som uppförts på en pir rakt ut i vattnet. Här finner ni två stora balkonger, en inglasad balkong på hela 16,5 kvm mot Saltsjön, inloppet och Kungliga Djurgården där kvällssolen gör entré, och en om 10,5 kvm i förmiddagssol med bergsutsikt över Finnberget och Kvarnholmen, därtill finns här ett 4 kvm stort förråd med direkt anslutning från ena balkongen.

Bostaden erbjuder även ett stort och öppet vardagsrum som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Från vardagsrummet når man köket som är stort och exklusivt med trivsam köksö i marmor som optimerar planlösning och utsikt på bästa sätt. Gott om förvaring och arbetsutrymmen samt matplats för hela familjen. Stort och exklusivt badrum samt en gäst wc.

Bostaden har även tre rymliga sovrum med bra möbleringsmöjligheter. Lägenheten är belägen högst upp i huset och maximerar såväl upplevelse som ljus.

Varmt välkomna på visning!