BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hökarängen

Lingvägen 217

  • 2 rum och kök
  • 59 kvm
  • Såld
  • 2542
  • 2977
Värdera din bostad

Beskrivning

60-tal när det är som bäst! Optimal platsbyggd förvaring i kök och hall, stora fönsterpartier, holländsk parkett och fina glasdörrar. Balkong i väst. Högst upp i huset. En fantastiskt bra förening med låg belåning, avgift och  energiprestanda. Bredband och BR-tillägg ingår.

Hall
Välkomnande hall med uppsikt över hela lägenhetens disposition och fantastisk förvaring i fem platsbyggda garderober och på en hatthylla. Gråmålat linoleumgolv och målade väggar. Säkerhetsdörr.

Vardagsrum
Rymligt rum med stort fönsterparti ut mot grönskan. Här finns plats för stor soffgrupp, tv-möbel och matsalsbord. Fin holländsk parkett och gråmålade väggar. Fina fönsterbänkar i granit.

Kök
Fantastiskt charmigt och platsbyggt 60-tals kök med omlackade luckor och behållna beslag. Gott om förvaring i skåp upp till taket och arbetsytor på båda sidor. Utrustat med spis, fläkt och kyl/frys. Laminatgolv och vitmålade väggar. Utgång till balkongen.

Balkong
Mysig infälld balkong i västläge med kvällssol. Kvadratisk och lättmöblerad.

Sovrum
Stort och lättmöblerat rum med plats för dubbelsäng, sängbord och arbetsplats. Parkett på golvet och tapetserade väggar. Fin fönsterbänk i granit.

Badrum
Stambytt och helkaklat badrum med badkar och förberett för tvättmaskin. Utrustat med WC, badkar, handfat och badrumsskåp.