BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bandhagen

Kallforsvägen 12

  • 2 rum och kök
  • 56 kvm
  • Såld
  • 4967
  • 2377
Värdera din bostad

Beskrivning

Genomgående tvåa på andra våningen med fint balkongläge mot söder och allmänning. Renoverad med parkettgolv i alla rum, modernt kök och stambytt helkaklat badrum med fönster. Stor och stabil HSB förening. Nära t-banan.

Hall
Välkomnande hall med gott om förvaring på modern hallmöbel och i en garderob. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Vardagsrum
Rymligt och lättmöblerat rum med plats för soffa, soffbord, tv-möbel och matbord. Utgång till den härliga balkongen i söder. Ekparkett på golvet och vitmålade/ tapetserade väggar.

Balkong
Underbar balkong vänd mot både söder och allmänning. Plats för utemöbler och planteringar. Eluttag.

Kök
Stort och modernt kök med plats för många. Skåp och lådfronter i grått, bänkskiva i mörkgrått, mosaik ovan bänkskiva och vitvaror i rostfritt. Utrustat med ugn, glaskeramikhäll, diskmaskin, kyl/frys och fläkt. Matplats för fem personer invid fönstret med mysig utsikt ut mot allmänningen. Ekparkett på golvet och vitmålade/ tapetserade väggar. 

Sovrum
Kvadratiskt och lättmöblerat rum för dubbelsäng, sängbord och skrivbord. Garderob med skjutdörrar längs ena väggen. Ekparkett på golvet och vitmålade/ tapetserade väggar. 

Badrum
Stambytt och helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och blått klinker på golvet. Utrustat med WC, tvättställ och dusch. Fönster.

Förråd
Ett källarförråd och en matkällare ingår i överlåtelsen.

Tvättstuga
Finns i samma hus, port nr 10.