BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Hornstull

Långholmsgatan 11B

  • 1 rum och kök
  • 25 kvm
  • Såld
  • 186
  • 2704
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges tillfälle att förvärva en exceptionellt välplanerad bostad i gårdshus med egen uteplats och ingång. En bostad utöver det vanliga och bäst i sin klass!

Väl inne i bostaden erbjuds mer än du kan tänkas önska av en bostad i denna storlek. Ett kompromisstlöst kök med diskmaskin, kyl/frys, ugn, spishäll och fläkt. Rymligt och helkaklat badrum med golvvärme och utrustat med handfat, kommodskåp, stor spegel, wc, dusch med duschvägg av glas, bänkskiva och förvaringsskåp. Vidare en arkitektritad sovdel med bra förvaringsmöjligheter och sängplats. Sängdelen omges av tall-plywood och ramas elegant in av de mörklaserade trädetaljerna.

Dessutom ett stort mervärde i form av en generös uteplats byggd i sibirisk lärk. Här finns utrymme för både odling och umgänge. Nuvarande bostadsrättsinnehavare har ett nyttjanderättsavtal med föreningen som överlåts till köpare vid försäljning.

 

Genomgående ljus och rymlig känsla i bostaden tack vare takhöjden på nära 3 m, där varenda kvadratmeter och detalj är på rätt ställe. Varmt välkommen på visning!

- Till lägenheten hör ett stort vindsförråd!