BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Svedmyra

Ösmogatan 7

  • 4 rum och kök
  • 87 kvm
  • Såld
  • 7310
  • 13662
Värdera din bostad

Beskrivning

Charmig 30-talsvilla i fint skick! Huset är i originalutförande och har många möjligheter!

Huset är uppdelat på tre våningar och disponerar totalt ca 135 kvm, varav ca 87 kvm är boyta. På entréplan finns ett fantastiskt vardagsrum med braskamin, charmigt kök med matplats samt utgång till en stor altan. Planlösningen är hemtrevlig och inbjudande och genom åren har åtskilliga fester och middagar hållits här – med den luftiga planlösningen får alla plats och alla är med. På övre plan finns 2 sovrum, en toalett samt en rymlig balkong. Vackra fönsterpartier mot den lummiga friköpta tomten på 553 kvm ger stort plus. Källarvåningen har renoverats och är i gott skick. Här finns idag ett gästrum, tvättrum samt ett badrum med både badkar och dusch. Garage finns också! Huset är besiktigat.

I attraktiva Svedmyra kan ni leva ett trivsamt familjeliv med samtidig närhet till citylivet. I stadsdelen finns flera kommunala förskolor, en öppen förskola och flera skolor. Kommunikationerna i området är utmärkta med tunnelbanestationen Svedmyra en kort promenad bort.

Det är något alldeles speciellt med atmosfären i dessa charmiga kvarter och efter en promenad i området märker man också att omgivningarna har allt man kan önska. Här är lugnet påtagligt och närheten till både stad och natur är perfekt för den som vill ha det bästa av två världar. Sommartid hörs det glada sorlet från grannarna där de samlats i den sköna sensommarkvällen, caféstolarna är utställda och skratten studsar mellan anrika byggnader. Under sommaren är området ljuvare än någonsin. En stilla promenad bland vackra fasader, underbara rabatter fyllda av rosor i blom och en älskvärd atmosfär gör en lycklig redan utanför huset! Närservicen är god med det mesta i närheten. Behöver du storhandla så tar du bara en kort promenad till BEA, en välsorterad ICA butik som har allt. Är du sugen på Enskedes godaste smörbulle? Ta då en promenad bort till mysiga Bröderna Delselius Bageri som ligger invid Triangelparken! Eller varför inte äta en god lunch på Matateljén, som också ligger borta vid Triangelparken. Som du hör finns något för alla.

Ta med hela familjen och kom på visning!