BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västra Orminge

Utövägen 11, 2 tr

  • 4 rum och kök
  • 93.5 kvm
  • Såld
  • 2753
  • 950
Värdera din bostad

Beskrivning

Hemtrevlig och toppfin bostad i en av Orminges absolut populäraste föreningar. Här bor du högst upp på berget på översta våningen i huset utan insyn, rakt åt söder i det lugna området. Läget är enastående bra med en rogivande utsikt från vardagsrum, kök och den soldränkta balkongen utöver trätoppar och landskapet framför. 

Bostaden är smakfullt renoverad med en optimal planlösning för att just passa en barnfamilj. Bostaden är fullt utrustad maskinellt, tilltänkt med goda förvaringsmöjligheter med två klädkammare, två skjutdörrsgarderober i hallen och det finns även plats för vidare klädförvaring i sovrummen. 

De tre sovrummen är välplanerade för hela familjen och så finns det två rymliga badrum där ni har toalett och dusch i båda för att slippa den trängseln på morgonen. I det större badrummet finns en perfekt klädvårdshörna med torktumlare, tvättmaskin, arbetsbänk och överskåp. Den sociala ytan har ett fantastiskt ljusinsläpp med tanke på den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som också ger dig tillgång till den fina utsikten från vart du än står. Köket har gott om förvaring och stora arbetsytor samt är fullt utrustat maskinellt med induktionshäll, köksfläkt, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikro, fullstor kyl och frys och en diskmaskin. Från köket tar du dig ut till bostadens pärla, balkongen! Balkongen ligger i ett soldränkt söderläge med sol från morgon till kväll. Här kan du sitta ostört högst upp i huset och titta ut över landskapet framför. 

Genomgående ekparkett i bostaden med undantag för det praktiska klinkergolvet som smyckar ut hallen samt det klinkergolv som finns i badrummen där även väggarna är helkaklade i vitt. Bostadens övriga väggar är genomgående målade i vit kulör och taket är vitmålat. Taket är delvis nedsänkt för inbyggda LED spotlights med dimmer. 

Populär förening då alla kostnader är inkluderade i avgiften även så el-näthandels avgiften. Den förbrukade elen kommer på hyresavin. Det enda man behöver teckna separat är en hemförsäkring. Föreningen har fräscha trapphus med postboxar på entréplan och portlås 24 timmar om dygnet med blip eller kod. Billig parkering och en stor populär föreningslokal kan nyttjas med en stor tv-skärm. I denna förening finns även de externa förråden på samma våningsplan som lägenheten är belägen inne i trapphusen. Förrådet är ca 4 kvm stort. 

- Fantastiskt balkongläge högst upp i huset rakt åt ett soligt söderläge
- Fin utsikt
- Ogenerat läge
- Bara att flytta in
- Fullt utrustad maskinellt
- Toppskick rakt igenom
- Gångavstånd till Orminge Centrum
- Skolor och förskolor ett stenkast bort
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Buss till slussen på 15-20 min
- Stabil och populär förening, ca 5000 kr lån/kvm