BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Ormkärr- Hagsätra

Stjärnsundsgatan 9

  • 4 rum och kök
  • 75 kvm
  • 2.200.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad och trivsam 4:a med stora fönsterpartier och balkong. Hela lägenheten har behov av renovering. Fina originaldetaljer såsom, beslag och fönsterbänkar. Stambytt helkaklat badrum och WC. Stabil HSB förening med låga avgifter. Nära skolan.

Hall
Välkomnande hall med gott om förvaring i en klädkammare och på en hatthylla. Plastmatta på golvet och tapetserade väggar. Säkerhetsdörr.

Kök
Äldre kök med renoveringsbehov. Tidigare har en dörr funnits in till sovrum nr 1. Hela väggen går att ta ner om ett stort kök önskas. Utrustat med spis, kyl/frys, fläkt och diskbänk i rostfritt. Plastmatta på golvet och tapetserade väggar.

Vardagsrum
Härligt rum med stort fönsterparti och dubbla dörrar ut till balkongen. Originalparkett i ek som går att slipa. Tapetserade väggar. Här finns plats för stor soffgrupp, tv-möbel, bokhylla och matsalsmöbel.

Balkong
Östvänd.

Sovrum 1
Det största rummet med plats för dubbelsäng, sängbord och byrå. Linoleum på golvet och tapetserade väggar. En stor inbyggd garderob. 

Sovrum 2 & 3
Kvadratiska och lättmöblerade rum för både dubbelsäng och enkelsäng. Linoleum på golvet och tapetserade väggar. Fin infälld fönsterbänk i sandsten. Två platsbyggda garderober i varje rum.

Badrum
Stambytt och helkaklat badrum med badkar och tvättställ. Vitt kakel på väggarna och beiget klinker på golvet.

WC
Stambytt WC utrustat med WC och tvättställ. Klinker på golvet och målade väggar. Möjligheten finns att öppna upp mellan WC och badrummet.