BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan / Östermalm, Stockholm

Surbrunnsgatan 4, 1 tr

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • Såld
  • 3154
  • 3609
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till Surbrunnsgatan 4.
På gränsen mellan Vasastan och Östermalm finner vi denna charmiga sekelskifteslägenhet med härlig balkong mot innergården på attraktiv adress!

Välkomnande hall med gott om avhängningsmöjligheter. Ett smakfullt kök med gasspis, bra arbetsytor och plats för matbord.
Vidare in i bostaden finner vi det rofyllda sovrummet med gott om plats för dubbelsäng samt förvaringsmöjligheter i garderober. Från sovrummet nås lägenhetens balkong mot den mycket trevliga och öppna innergården.
Mycket rymligt vardagsrum med vackra sekelskiftesdetaljer. Djupa fönsternischer samt en generös takhöjd. Ett rikligt ljusinsläpp från stora fönster där alla vetter mot den lugna, tysta och grönskande gården.
Här kommer ni att trivas!

- Sekelskiftespärla anno 1897
- Balkong
- Stora fönster på rad mot lugn innergård
- Sovrum med gott om plats för dubbelsäng
- Bra med förvaringsmöjliheter
- Stabil brf med engagerad styrelse
- Hiss

Här har man nära till allt. På ca tio minuter når du ut till motionsspår på Norra Djurgården och på lika lång tid når du med cykel närmaste utebad i Brunnsviken. I närområdet finns gott om affärer och restauranger och vill man ta sig ner till city så tar det ca 20 minuter att promenera i rask takt. I nästa kvarter längst upp på Odengatan finns flera stadsbussar och tunnelbana.