BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Saltängen

Ugglevägen 32C

  • 2 rum och kök
  • 51.5 kvm
  • Såld
  • 3197
  • 963
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna härliga pärla! Här bor ni i en ljus, fridfull och modern lägenhet med fin utsikt och i ogenerat läge. Alldeles i närheten har ni motions- och badstråken kring Skurusundet såväl som mysiga Skuruparken och hela Ektorps Centrum utbud av service, caféer, butiker och restauranger!

- Renoverad från 2010
- Möblerbar balkong med fin utsikt
- Optimal planlösning
- Ljus och fräsch med generösa fönsterpartier
- Stabil och mycket välskött förening, nyligen blivit skuldfri
- Avfallskvarn
- Skurusundet, Skuruparken och Nyckelviken med bad, park och motionsspår runt knuten
- Attraktiva köpcentrum i närheten såsom Nacka Forum och Sickla Köpkvarter med all tänkbar service, butiker och nöjen.
- Ett stenkast till bussarna som går dygnet runt och tar dig till slussen på 15-20 min

Hemtrevlig och välplanerad lägenhet i högt och fritt läge. Här bor man ogenerat med fin utsikt där man till och med kan skymta vattnet vid Skurusundet. Genomgående fräsch bostad där kvadratmetrarna har nyttjats till fullo. Välkomnande och ordentlig hall, trevligt och bra arbetskök med gott om förvaring, stort och luftig vardagsrum med härligt ljusinsläpp och utgång till den mysiga balkongen i högt läge. Yteffektivt sovrum med plats för dubbelsäng och klädförvaring samt ett väldisponerat badrum. 

Vardagsrummet erbjuder en trevlig matgrupp med plats för 4-6 middagsgäster. Då rummet är rymligt finns även gott om plats för soffa, fåtölj samt tillhörande mediamöbel. Från vardagsrummet nås lägenhetens charmiga balkong som bjuder in till såväl frukostmackan som det avkopplande kvällsglaset.

I sovrummet finns det plats för dubbelsäng och klädförvaring vilket optimerar rummets användning. Lägenhetens hall erbjuder oändlig förvaring i fyra stora garerober som smälter in i de vitmålade väggarna. Utöver detta finns gott om plats för avhängning och skoförvaring i entrén. Mer kvadratsmart lägenhet tål att letas efter!

Fräscht badrum från stambytet. Utrustat med dusch, wc, handfat, handdukstork och en helt ny kombinerad tvättmaskin/torktumlare. 

En fräsch och extremt charmig lägenhet, med bästa möjliga planlösning vilken dessutom är belägen i ett väldigt attraktivt område. En möjlighet ni bara inte får missa!