BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby - Älvsjö

Lästringevägen 3

  • 6 rum och kök
  • 148 kvm
  • Såld
  • 11951
  • 1382
  • 19108
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till detta utmärkta hus på mycket välplanerade 148 kvm med friköpt tomt. Här möts man av ett trivsamt hus från 1989 med garage, generösa sovrum och närhet till skola, lekplatser och kommunikationer. Belägen i Örbys villaidyll – en av Stockholms äldsta villastäder med närhet till det mesta för en barnfamilj. Ett väldisponerat hus med ytor på två plan där det finns plats för hela familjen med upp till 5 sovrum. Två altaner och en härligt grönskade tomt - perfekt för barnens lek och bus. Läget är mycket bra med en kort promenad till Örybskolan och mataffär. Lekplatser, förskolor och barnvänliga omgivningar finns i direkt närhet. Harmoni för hela familjen helt enkelt.

En väldisponerad planlösning med 3-4 utmärkta sovrum på övre plan, bra kök med plats för matbord och 4-12 personer.  Bara några minuter bort finns bussar till både t-bana och pendeltåg, med cykel är du på Södermalm på ca 15 minuter - utmärkta kommunikationer med andra ord.

*****
TRÄDGÅRD & ALTAN
Husets trädgård som är insynsskyddad bjuder på såväl gräsytor, växter och fruktträd. Gott om plats för studsmatta och barnens lek. Växthus för grönskande odlingar om så önskas.  

*****
ENTRÉPLAN – MYSIGT OCH SOCIALT
*****
Kök
Väldisponerat och bra kök från med plats för matbord till ca 4-12 personer. Utmärkta arbetsytor och god förvaring. Fullhöjd kyl/frys Samsung från 2011, diskmaskin Electrolux från 2003, spis Electrolux 2006 och fläkt. 

Vardagsrum
Ljust, fint vardagsrum med kamin och utgång till ena altanen. Bra med plats för soffgrupp och barnens lek. Vill man skapa ett riktigt stort vardagsrum skulle man kunna ta ner vägg till sovrummet. Stora fönster ut mot trädgården. 

Sovrum 1
Ett utmärkt sovrum med fönster ut mot trädgården på baksidan. Gott om plats för garderober, säng och passande möbler. 

Entré & hall
En stor, välkomnande hall med gott om plats för kläder och förvaring. Ingång till tvättstuga och här finns även plats för förvaring. 

Badrum
Generöst badrum från 2004 med dusch, wc och handfat. 

*****
 ÖVRE PLAN
*****
Sovrum 2, 3, 4
Tre utmärkta och rogivande sovrum på övre plan, samtliga rum utan insyn med fönster ut mot kringliggande trädgårdar. Ett större masterbedroom och två lite mindre. Samtliga med goda förvaringsmöjligheter. 

Allrum / sovrum 5?
Övre allrum/tv-rum eller kanske som ett 4e sovrum om behovet finns på samma plan.  

Badrum
Ett smakfullt badrum från 2007 med dusch, wc och handfat. Elegant och modernt. 

Klädkammare
2 utmärkta förråd eller klädkammare, ena med ingång från badrummet och här skulle en bastu med fördel kunna byggas. 

*****
Garage / förråd
Mycket goda förvaringsmöjligheter i garaget. Finns även förråd här.
Finns även ett vindsförråd med uppgång från ena sovrummet på övre plan, träbelagt golv så förvaringsmöjligheterna är mycket goda.