BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Ringvägen 70, 4tr

  • 3 rum och kök
  • 58.5 kvm
  • 4.550.000 kr / Såld

Beskrivning

Välplanerad och ljus hörnlägenhet med balkong. Här bor du i ett modernt boende med hög byggkvalitet och standard med närhet till grön- och vattenområden samt Skanstull med all tänkbar service. Buss, pendeltåg och tunnelbana inom kort gångavstånd. Bostaden som är i genomgående gott skick passar utmärkt för såväl singeln som för paret eller lilla familjen.

 

Möblerbar välkomnande hall

Väldisponerad hall med ljusa ytskikt och ekparkett. Här finns utrymme för ytterkläder och skor. Här finns även garderober med gott om förvaringsmöjligheter.

 

Ljust rymligt vardagsrum och kök

Köket ligger med en öppen och social planlösning mot vardagsrummet. Köket är stilrent med ljus inredning och fullt utrustat med kyl och frys, diskmaskin och spis. Gott om förvaringsutrymme i skåp och lådor. Vardagsrummet är härligt och ljust tack vare de luftiga och öppna ytorna samt de stora fönsterpartierna. Köket är ifrån Marbodal.

 

Badrum

Intill hallen nås badrummet som rymligt och tidlöst helkaklat i naturliga och harmoniskafärger. Utrustat med badkar, wc, handfat. Utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt förvaringskåp.

 

Sovrum 1 & 2

Två bra sovrum med plats för säng, skrivbord och annan möblering om så önskas.

 

Kan byggas om till en tvåa

Lägenheten är perfekt även för en mindre familj. Går även bra att göras om till en tvåa men enkla medel. Se alternativ planlösning.

 

Härlig balkong

Delvis inglasad balkongen som rymmer både möblemang, växter och gäster. Här kan du koppla av och avskärma dig från pulsens brus, njuta av kaffet och lyssna till ljudet av fågelkvitter.

 

- Drömboende vid populära charmiga Skanstull

- Toppfin och ljus

- Rymlig balkong i västläge

- Välplanerad gavellägenhet

- Kan byggas om till fin tvåa

- Bra förvaringsmöjligheter

- Vackra ytskikt

- Stora fönsterpartier

- Golvvärme i hall och badrum

- Välskött fastighet

- Ingår förråd

- God och stabil förening

- Utmärkta kommunikationer såsom T-bana, tvärbana och bussar